S Leopardem pojedou příští rok v Moto2 Kent a Aegerter

S Leopardem pojedou příští rok v Moto2 Kent a Aegerter

Tým Leopard Racing oznámil, že pro příští rok bude jejich novou jezdeckou dvojicí v Moto2 Danny Kent a Dominique Aegerter.

V letošním roce jezdili v kategorii Moto2 s týmem Leopard Racing Danny Kent a Miguel Oliveira. Portugalec z týmu odchází, jak už bylo dříve oznámeno. Panovala nejistota, zda vůbec bude tým příští rok v kategorii Moto2 pokračovat, ale včera již tým oznámil jezdecké složení pro příští rok a navíc také sdělil, že od příštího roku budou využívat podvozky Suter, které se od příštího roku vrací do šampionátu. Letos Leopard Racing používal podvozky Kalex.

Danny Kent, který loni s Leopardem vybojoval titul v nejslabší kategorii, zůstane s týmem i v následující sezóně. Čeká jej druhý rok v Moto2 od jeho návratu do této třídy. Ještě před ziskem titulu v Moto3 totiž Kent již jednu sezónu v prostřední třídě absolvoval. Bylo to roku 2013 s týmem Tech 3.

Novým jezdcem týmu Leopard Racing se příští rok stane Dominique Aegerter. Švýcar nyní jezdí u týmu CarXpert Interwetten.

V nedávné době se hovořilo o možném příchodu Američana Patricka Jacobsena z WorldSSP do týmu Leopard Racing, ale to se nakonec nepotvrdilo.

Doporučujeme

Články odjinud