Salač zůstane v Moto2 s Gresiniho týmem i v příštím roce

Salač zůstane v Moto2 s Gresiniho týmem i v příštím roce

Filip Salač bude jezdcem Gresiniho týmu ve třídě Moto2 i v roce 2023. Jeho novým týmovým kolegou bude Jeremy Alcoba.

Tým Gresini Racing vydal oficiální zprávu, v níž potvrzuje, že Filip Salač zůstane v jejich týmu i příští rok. Jeho novým týmovým kolegou se stane Jeremy Alcoba, který u Gresiniho týmu jezdil v kategorii Moto3 během let 2020 a 2021.

„Jsem opravdu šťastný, že budu pokračovat s týmem Gresini Racing i v roce 2023,“ sdělil Filip Salač při příležitosti podpisu nové smlouvy. „Jsem spokojený se svým týmem, kluci letos odvedli skvělou práci a vytvořili jsme si dobrý vztah, jsme opravdu jednotní, všichni velmi profesionální a je mezi námi velký respekt. Děkuji rodině Gresini za tuto příležitost, doufám, že příští rok posbíráme dobré výsledky. Bude to naše druhá společná sezóna. Cílem bude držet se co nejvíce vpředu!“ dodal český jezdec.

„Jsem velmi šťastný, že jsem zpět v týmu, který mi dal příležitost vstoupit do mistrovství světa,“ prohlásil Jeremy Alcoba. „Děkuji celé rodině Gresini a všem, kteří chtěli můj návrat do tohoto týmu. Spíše než tým byli v posledních letech pro mě jako rodina a nemůžu se dočkat, až s nimi začnu bojovat o vítězství,“ uzavřel Španěl.

Zdroj a foto: Gresini Racing

Doporučujeme

Články odjinud