Šéf Lorenzova týmu Wilco Zeelenberg chválí zlepšení Yamahy

18 komentářů

misel.fortebl12
25. června • 10:21

kdo umí ten umí Jorgee držíme palce at to zase v sobotu dopadne zatí m je to bez chyb, napadlo mě žejak se hovořilo o dalších titulech Valeho u Hondy, tak možná jo ale to by nesměl u Yamahy jezdit Jorgee .... ach pane bože kolik já za to dostanu prostestů, ale musel jsem GO JORGE GO :-D:-)

MadMax F1
25. června • 14:28

Tak ono ohledně 10 titulu pro Rossiho by se spíše hodilo napsat, že by vůbec Jorge nesměl jezdit. Protože je jedno, jestli by jezdil u Hondy nebo Yamahy. Rossi by ho neporazil ani u jednoho týmu.

marlenna
23. června • 20:15

No jo, o tom žádná... Jorge dominuje, ať je to motorkou anebo není. Že jsi psala tenhle článek s radostí? :-)

odstraneno jannyk F1
23. června • 20:19

:-D spíš s obrovskou trémou, jak se mi podaří "idiotsky" přeložit ty technické termíny :-D :-D :-D
Ale nakonec je pravda, kluk mi dělá radost...nevývojka jeden! ;-) :-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
23. června • 20:46

Heléé, ty "nevývojko", když pominu to rejpnutí, není ti náhodou podezřelé, že Ben se takhle trápí???? Není ono v Yamaze taky něco nahnilé:-P:-P. Je to fakt pdezřelý, že Ben zajíždí podstatně hůř, než na satelitu........;-)

odstraneno jannyk F1
23. června • 20:53

:-D :-D :-D jo jo, Jorge mu po nocích háže kostky cukru do nádrže :-P :-D
neblázni! ;-) Prostě je MotoGP prototyp jiný litr než superbikový a bohužel Benovi nesedí :-S

Jaroslav Petřík (jarpet)
23. června • 21:06

:-S...nejsem si tak jistý, nevěřím:-P. Cukr asi nééééé, ale dnes jsou i jiné metody. Ben prostě jezdit nezapomněl. Něco je špatně:-S

odstraneno jannyk F1
23. června • 21:07

AKTA X !!! :-O ;-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
23. června • 21:19

Jo...přesně:-P. Jsem podezřívavý a ničemu už nevěřím:-D:-D a navíc ještě naprostý pesimista.....prostě jarpet;-):-D:-D

MadMax F1
25. června • 9:57

Pokud by vývoj směřoval jen k Jorgemu a Ben se na nové motorce trápil, tak nezajedou ani Dovi a Cal. Ben se prostě jen hledal a už se nachází, navíc i v zájmu Yamahy je mít Bena nahoře, nejlépe před Stonerem aby narůstal Jorgeho bodový náskok. Neméně zanedbatelná je pro týmy jejich soutěž, kde zatím vede HRC. Ono by to bylo pro Yamahu hodně důležité vyhrát.Já to vidím čistě jen v Benovi, vždyť kvalda se mu třeba povedla a pak z prvního fleku padne. To je hlavou.

Jaroslav Petřík (jarpet)
23. června • 19:07

Hezká ukázka toho, že dnes je vše o elektronice. Před osmi lety by těžko měli tyto informace.
Je to už hodně málo o jezdcích, protože vidi veškerá jejich data a mohou je dirigovat dle potŕeby. Je to smutné, ale s tim asi uz nic neudelame :-O

odstraneno jannyk F1
23. června • 19:33

chceš říct, že Jorgeho k jeho stylu jízdy "nadirigovala" data, která získávají z počítače? :-O Já si to nemyslím....ano, na základě dat z motorky může Wilco takto hodnotit stroj i jezdce, ale cit pro brzdu, plyn a rovnováhu musí mít jezdec v sobě....jinak bychom měli při odmávnutí šachovnice na cílové čáře vždy nejmíň 4-5 jezdců současně (počítám, že víc by se jich tam vzhledem k šířce trati nevešlo :-P :-D)

Jaroslav Petřík (jarpet)
23. června • 19:47

Jdu k pc...:-P

odstraneno jannyk F1
23. června • 19:51

a sakra, to bude zprdunk! :-D Ale prostě na Jorgeho mi nesahej, no :-P :-D :-D :-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
23. června • 20:34

:-D néé, nebude;-). Jen je úplně jasné, že to závodění už není o tom co bývalo. Je to o kontrole týmů nad veškerou elektronikou a jelikož jsi pozorná a chytrá, tak sis určitě všimla, že i ostatní týmy mají k dispozici celková data všech jezdců. Né hned, ale prostě je to propojené a každý vidí kde brzdí Lorenzo, Stoner, kdo jak přidává "plyn".
To je to , co mi na tom vadí. Jorgeho jsem měl jako dalšího oblíbence po Valem, ale po jeho zapichování:-D mi vypadl z oka. Dnes, s odstupem názor koriguju, ale on i Jorge se hóóódně změnil,takže neboj, Jorge je mi zatím fuk.....(šuma fuk:-D)

odstraneno jannyk F1
23. června • 20:41

príma, tak už je mi to jasné....ale furt nevím, co se Ti nelíbí...tohle je technický a technologický vývoj a ten nezastavíme....a koukneš-li např. na duo Jorge - Ben (a nic proti Benovi, naopak! Já jen že jsme u Yamahy), tak ten rozdíl prostě MUSÍ dělat jezdec! Je fuk, jestli je poměr "umění" stroj - jezdec 80:20, protože nakonec to nejdůležitější se odehrává v těch dvaceti procentech ;-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
23. června • 20:57

Ano....technologický pokrok, to je to, co mi vadí. Za deset let budou jezdci sedět u pc a řídit motorky s figurýnami přes nuly a jedničky. To mi fakt vadí. Jaštěže je plno jiných sportů, kde se to nedá použít;-):-D

odstraneno jannyk F1
23. června • 21:06

nebuď zpátečník a negativista :-P ;-) :-D

Doporučujeme

Články odjinud