Sestava Američanů byla pro Tech 3 zatím ta nejlepší

9 komentářů

EliasFan
1. prosince • 14:26

Škoda, že Colin tenrát nezůstal na Hondě, mohl mít úspěchů jako ryb.

ooo
30. listopadu • 16:18

Jsem si jist, že Ben i Cal by to jistě zvládli i bez Colina. Dobré vztahy v týmu? Ty už přece dávno nejsou v módě (viz. Fiat a HRC) To co hlásá Poncharal..nevím nevím, raději než na "mama" Colin by měl spíš vsadit na novou, mladou krev, které tam Colin zabírá místo (osobně nic proti němu, úspěchy Valeho jsou i jeho zásluha, dělal mu celá léta testmana přímo v závodech). No ale je to složité, Colin je pokud se nepletu, stále zaměstnancem Fiat Yamaha a svým způsobem se podílí na přípravě pilotů i motorky pro továrnu..
Teď jsem teda zvědav, jak si Casey bude zvykat na špatné vztahy u Hondy (je zastáncem dobrých vztahů bez zdí, jako Hervé) a jak si bude Vale zvykat na skvělé vztahy u Ducaty - ten je naopak zastáncem zdí a nespolupráce s tým. kolegou ...paradoxně opak Colina, který mu tolik let dělal - mírně řečeno - děvečku...
a teď do mě perte červené palce za mojí pravdu;-):-P

:-)
1. prosince • 19:24

Možná bych pár slovíček jinak formuloval, ale v podstatě s tebou musím souhlasit.;-)
každopádně byla velká škoda, že si Colin zvolil cestu jak píšeš "děvečky", když v tý době měl na mnohem víc. Teď už je jako závodník naprosto jalovej a dělá pro Yamahu přesně to, co si zmínil - vlastně testuje během závodů (obrovská deviza pro Yamahu) a připravuje jim nováčky. Osobně bych taky místo něj viděl nějakýho novýho dravce a že by jich bylo!;-)
...a v těch vstazích? tam máš taky recht, to se veřejně ví i když jak píše šumi, Casey bude mít "svůj tým", ale to na tom nic nemění...

stále dobrý Schumi
1. prosince • 22:02

Zdar šmajle :-D kde se flákáš,celou tu dobu? Chystáš už Vánoce:-O ?

:-)
6. prosince • 20:30

Ahoj šumi,
čeče je toho na mě nějak moc, konec roku je náročnej;-)Taktak si najdu čas tu něco počíst a ani nemám sil podiskutovat..
Už se těším, až o svátkách vypnu. Vánoce (spíš ten šrumec kolem) nemám moc rád, ale teď se na ně těším, totiž na starý:-D kolena jsem si pořídil syna (je mu rok a čtvrt;-) ) tak se moc těším kvůli němu.
Občas se mnou koukal na "brm brm" a místo Abája říká "aba" nebo "aja" - je to moje zlato! Jak on říká moje "toto" - doufám, že jednou nebude jezdit na motorce!!:-D;-)

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 16:40

Proč hned palce;-)? Jen si řeknu svoje.Dobré vztahy v týmu na profesionální úrovni, jsou základem dobrého fungování.Vím o čem mluvím.Jen si nepleť dobré vztahy,s kamarádstvím.A jak říkáš "mamá" Colin,tak,..mít v týmu takového testmana, je stejně důležité, jako mít rychlého jezdce.Seberychlejší pilot,který si neumí říci o úpravu,nebude nikdy tak rychlej, jak by mohl být.Někdo tu "černou" práci,odvést musí.Jde o to, jestli je někdo ochoten tohle akceptovat a pracovat pro druhé.Colin ano.
Pokud jde o Caseyho,..nemusí si zvykat vůbec na nic.Bude mít svou část boxu,své techniky,své mechaniky,..jeho jedinou starostí bude jet rychle,nepadat a porážet nejen konkurenci,ale i týmové kolegy.Nic víc.
A pokud jde o "děvečku" v podobě Colina,při spolupráci s Valem,..jistě Colin testoval díly,které pokud se osvědčily,byly aplikovány na Valeho motocykl.Obráceně to totiž nešlo.Myslíš,že by Colin dovedl Yamahu ke čtyřem titulům? Já ne;-)

kolja F1
30. listopadu • 11:38

sdS naprosto s tebou souhlasim,i kdyz jsem Colina dlouho nemusel.Poznal jsem ho kdyz jel Hondu s Aronem a to byl napapanej amik.:-(Cim je starsi tim je pristupnejsi-je to mozna i diky tomu,ze je vic v Evrope a spolupracuje s ruznejma lidma.Letos dal Benovi prvni posledni i za cenu sveho horsiho umisteni,cehoz si nesmirna vazim.Myslim si,ze i kdyz ukonci aktivni karieru,tak zustane dal testovat.S nastupem litru bych se nedivil kdyby sel k Ducati-jen ma spekulace(Rossi s jeho praci byl navysost spokojenej).

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 14:29

Tak oni všichni Amíci jsou velkohubí,až na pár vyjímek.Colin prozřel a Ben,ten mne od počátku překvapuje, jak se nepovyšuje.Já myslím,že Colin v sedle závodní motorky skončí s příchodem litrů.Zájem o něho, jako o testovacího jezdce určitě bude.

stále dobrý Schumi
30. listopadu • 11:05

Colin je až neuvěřitelně ochotný,pracovat pro druhé jezdce.Své o tom ví Valentino i Ben.Už má přece jen svá léta a nějaký velký progres ve výkonnosti,zřejmě nepřijde.Ale jako testman a týmový kolega, je pořád nepostradatelným členem týmu.Držím mu palce,ať jede pořád ve zdraví.

Doporučujeme

Články odjinud