Smlouva byla podepsána, Brno o GP nepřijde

Smlouva byla podepsána, Brno o GP nepřijde

Dnes v Brně došlo k podpisu smlouvy, která zajišťuje, že Brno zůstane v kalendáři Grand Prix minimálně do roku 2020.

Těsně před koncem loňského roku byla podepsána smlouva mezi Automotodromem Brno a Spolkem pro Grand Prix ČR. Aby tato smlouva nabyla platnosti, bylo nezbytné, aby byla podepsána i smlouva mezi Spolkem GP ČR a společností Dorna Sport.

Podpis této smlouvy byl naplánován na dnešek a také k němu došlo. Podepsali ji zástupci Spolku – tj. primátor města Brna Petr Vokřál a hejtman jihomoravského kraje Michal Hašek a za druhou stranu ji svým podpisem opatřil výkonný ředitel společnosti Dorna Sport – Carmelo Ezpeleta.

Díky tomuto podpisu se bude GP v Brně konat minimálně do roku 2020 včetně. Nyní budou následovat výběrová řízení na technické zajištění závodů dle požadavků promotérské společnosti. Předpokládá se účast Automotodromu, s nímž je podepsána nájemní smlouva o konání GP.

Nyní již nic nebrání k zahájení předprodeje vstupenek. Předprodej odstartuje 14. 1. 2016. Prodej vstupenek bude zajišťovat Turistické a informační centrum města Brna. Bude možné zakoupit vstupenky elektronicky i přímo v sídle Turistického a informačního centra. Bližší informace o vstupenkách jsou k dispozici na stránkách Automotodromu.

Doporučujeme

Články odjinud