Snem Valentina Rossiho je vyhrát desátý titul

22 komentářů

odstraneno viktorb
9. ledna • 12:14

Na to se dá říci jedině ahahahahahahahahahahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ,že Dani iháááááááááá;-)

rumovniknarumu
9. ledna • 14:11

nějak tomu nerozumím,myslíš tím Pedrosu ? Pokud ano, tak promiň,je to opravdu na zasmání. :-)

jawista39
9. ledna • 11:46

Dle mého názoru, devítinásobný Mistr světa už nemusí dokazovat nikomu nic. Doohan-5 titulů.. a komu co dokazoval , že je nejlepší? Rainey.. 3 tituly, Schwantz..1 titul, Eddie Lawson 4 tituly..Gardner 1 titul.. Pánové, ve výčtu můžu pokračovat. Sedněte na motorku a získejte jedno jediné vítězství v alpe adria..například. A pak teprve pište do diskuzí o titulech mistrů světa.

MadMax F1
6. ledna • 23:42

Tak o titulu sní asi víc lidí. Místo snění by to chtělo na tom víc zapracovat, protože takle může sotva pomýšlet sotva na top 5.Ale pokud tak usilovně o 10 titulu sní, tak bych to viděl na Moto2, tam by to mohlo vyjít:-P:-D

kolja F1
7. ledna • 8:02

jsi lehce jizlivy,ale myslim si ze chce titul v motoGP;-).Skoda je,ze uprednostnuje auta pred WSBK.V teto serii bych ho rad videl,aspon na par zavodu.

MadMax F1
7. ledna • 16:59

No né, to myslím vážně. Kdo by se mohl chlubit titulem ve 125, 250, 500, 1000, 800, moto2 a moto1?Ale zase je fakt, že on titul udělá vždy druhou sezonu po přestupu, takže ty moto2 by byly až 2013 a do moto1 by se nevešel asi věkem.

46.petr
6. ledna • 22:03

Doufám,že Vale byl moc hodnej ,dostane ten konkurence schopnej stroj a splní se mu jeho sen.....

stále dobrý Schumi
6. ledna • 21:57

Desátý titul?Proč ne?Sníme občas přece všichni a do snů patří většinou to dosažitelné,byť někdy velmi těžce.Tak já ti Vale přeju,aby tvůj sen,vzal během příštích sezón,tu nejkonkrétnější podobu.
Jannyku,..Vale bude pokaždé "ukládat karla" do kombošky,páč s tím kdysi začal v době,kdy to třeba trochu škrtilo:-D a teď už je to neodmyslitelný rituál,který je třeba udělat,aby se cítil jak má,i když by se musel cítit stejně,kdyby na bajku zůstal sedět.Mému mladému jsem vždycky držel rukavice já a vždycky jsem mu podával nejdřív levou:-D i když to bylo v podstatě fuk,ne?Prostě to tak je;-)

odstraneno jannyk F1
6. ledna • 22:04

1:0 pro první teorii ;-) Díky :-)

odstraneno jannyk F1
6. ledna • 17:48

hmmm, tak na ten předstartovní "rituál" mi neodpověděl :-( škoda
No tak teď jsem zvědavá na testy v Sepangu a ukáže se, jak moc hodný loni Vale byl ;-) A jestli zlobil, tak.......! ;-)

74Jirka
6. ledna • 18:40

osobně si myslím, že je to kvůli tomu, aby měl kombinézu dobře oblečenou a nataženou, při závodě už si to moc nespraví - kdyby se pak necítil dobře a někde ho t táhlo a podobně, tak by se o to míň spustředil na jízdu

odstraneno jannyk F1
6. ledna • 19:16

ale tak jo, víš, moje teorie je, že zpočátku, než se našel ideal střih, tak se takhle upravoval z praktických důvodů....nechce se mi však věřit, že by mu výrobce neušil tip ťop kombošku, aby nikde neškrtila...takže teď už je to v podstatě jen tik.... no a nebo mám druhou teorii: jako jediný si dřepá u bajku a tam mužeš mít střih jak víno, prostě se tímto stylem "podřepu" zařeže...pak musí upravovat, to se nedá nic dělat....;-) nevyřešena však zůstává jedna neznámá: ten podřep dělá i na startovním roštu před warm up lapem a nikdy jsem si nevšimla, že by do první zatáčky stál na bajku a upravoval...
No já vím, koumám nad blbostmi, ale mě by to fakt zajímalo, jestli je to tik nebo nutnost (to pak ale nevypadá jako good reklama pro Dainesse :-))
Jasně, na takhle stupidní otázku by mi stejně nikdy neodpověděl, no....ale tak co? Mám se furt ptát: co si přeješ do příští sezóny, jak jsi spokojený s bajkem....atd.? Tyhle otázky byly určitě hned první položené, takže bylo jasné, že se odpověď stejně dozvím ;-)

Tomáš König (tomíček)
7. ledna • 13:47

Milá Jannyk, asi žádná žena nemůže pochopit, jak někdy mužské ústrojí bolí, když se dostane tam kam nemá (třeba do zipu..:-D :-D ) Plně Valeho chápu, asi bych to dělal taky tak.:-D

odstraneno jannyk F1
7. ledna • 14:14

ano, nemůžu to pochopit (naštěstí! ;-))....ale ostatní "ho" nemají? ;-)
ale v poho a díky za všechna vysvětlení, budu to brát na zřetel :-)

mamba54
7. ledna • 7:26

Budeš se ho asi muset v Brně letos zeptat sama.:-);-)Pěkně zočivoči. Jinak se pravdu nedozvíme.:-(

The Fido 46
6. ledna • 23:01

tak to podřepávání to prý neví ani on sám ;-) Vale je hodně pověrčivej a je to takovej předstartovní rituál pokaždý než vleze na motorku :-)a tu kombinézu to bude asi z praktických důvodů :-D já to na motokrosu dělám taky, ale né proto že by mě byla malá, ale protože při závodě se ty věci už špatně rovnaj aby to bylo pohodlný :-D :-D

74Jirka
6. ledna • 19:25

tak otázka určitě orginální a jak se říká přímo na tělo;-)

mamba54
6. ledna • 18:35

No vidíš a já se tak těšil na tu odpověď. Určo tam zajímavější otázka nepadla a oni ji přehlédnou jak širé lány. Břídilové!:-@:-D

Patrik Porač (patstreet)
6. ledna • 18:24

dobre že to nechal radšej v "klidu"asik nemusím vedieť prečo sa -dlube v rici-......:-D:-D:-Djoke

odstraneno jannyk F1
6. ledna • 19:17

no ale taky to dlúbání v rici može majstra značit....koukni na Nadala :-D

Patrik Porač (patstreet)
6. ledna • 19:20

:-D;-)

mamba54
6. ledna • 16:17

Copak o to, sen je to hezký! Pokud se týká bezpečnosti, má pravdu. Technika se zlepšuje, tratě jsou bezpečnější, jen se nějak pozapomíná na ten lidský faktor ( činnost traťáků a ředitelství závodů ). Tam, jak jsme loni několikrát měli možnost vidět, je pro zlepšení prostoru stále dost a dost.

Doporučujeme

Články odjinud