Spies suverénně vyhrál, Lorenzo předvedl krásnou stíhací jízdu

6 komentářů

Patrik Porač (patstreet)
26. června • 8:10

opravdu kluci zajely nejlepší závody od počátku sezony.;-)
Ben neskutečnej.... a bezchybnej-Lízatko stíhač excelent.co dodat.Y-mahe tahle trať sedí a kucí odvedli vinikající práci,takže múžou s čistým štítem slavit;-):-)

Radek88
25. června • 21:50

V posledních závodech jde tempo Yamahy nahoru a zdá se, že se Hondě zas přiblížila. Nerad bych to zakřiknul, ale snad by se zas mohlo začít závodit. U Valeho bude čas na soud tak v Brně, ale už Mugello lecos napoví. Pokud do Brněnské GP nepojede na bednu, tak už nečekám že by se zvednul.

Jan Chuchma (acidphase)
26. června • 21:24

jedna vlaštovka jaro nedělá, navíc, pokud šutr zase chytne luft, bude to o nečem jiném, navíc, kdo ví, jak by to bylo nebyt toho pádu, třeba sic by na yamahy měl, jelo mu to slušně, než dojel do třetí zatáčky či kam,.-))

odstraneno jannyk F1
25. června • 21:47

tak myslím, že ty oslavy Yamahy nebyly průšvih...Ben - jízda při které se mi tajil dech a běhal mráz po zádech jak tvrdě bral ty "rohy" v šikanách a Jorge ukázal, že umí používat i hlavu i srdce i rukojeť plynu...k oběma výkonům gratuluji :-)

honda-rs
26. června • 10:17

ty Yamahy byly připraveny perfektně a už v tréninku mi připadalo, že Lorenzo na Bena nemá. A když na něj neměl ani Stoner tak to je výkon jako hrom. Myslím, že na tratích které z ná z dob SBK bude k neporažení.

odstraneno jannyk F1
26. června • 11:04

souhlasím, už jsem to psala jinde, že by Jorge s největší pravděpodobností Bena nedal...spíš by slítnul, páč je to trochu malý nerv ;-) Ale jel krásně, žádný "dojížděč" ale i dobrý stíhač :-)

Doporučujeme

Články odjinud