Spies vsadil vzadu na měkčí směs a dojel těsně pod pódiem

4 komentáře

stále dobrý Schumi
1. července • 9:42

No já bych právě radši vsázel na ten závěr.V jeho podání byly drtivé,..málo kdy,se závod vyhraje v první fázi.Těžko může spoléhat,že v počátku famózně ujede a pak udrží.

kolja F1
29. června • 6:48

asi chce i za cenu horšího závěru závodu,zlepšit začátek rejsu.A to se mu povedlo.Třeba až dostane ten začátek do hlavy,začne jezdit tvrdší pneu a opět bude těžit ze svých skělých závěrů.

stále dobrý Schumi
28. června • 12:24

Nevím,nevím, jestli sázka na měkké gumy je to nelepší,..v závěrech závodu jsou evidentně pomalejší a nedovolí to "konečné" nasazení.

kolja F1
27. června • 8:20

mohla být příčinou zlepšení první fáze závodu,ale možná ji ještě nedokázal plně využít(nezachytil Lorenza a ani Pedra se Stonerem).No a v závěru závodu už nebylo,možná i díky měkčí směsi,jet razantněji.Škoda,tak trochu jsem počítal,že v druhé půlce zhruba v té době když Lorenzo začal podruhé ujíždět,Ben začne stahovat.Bohužel nic a naopak měl dost práce s Dovim a De Punietem.Tam mu pomohl De Puniet,protože je rozdělil.Snažil se jak mohl,ale gumy už cca 5 kol před koncem měl oproti Benovi i Dovimu hodně v pešá.

Doporučujeme

Články odjinud