Suzuki bude rychlý okruh v Katalánsku vyhovovat

12 komentářů

s64
30. června • 20:50

Jsem zklamán výkony Suzuki a je mi líto Lorise.:-( Loros je pan jezdec. Suzuki jsem fandil v dobách Kevina Schwantze i Sete Gibernaua,ale vše je závyslé na penězích a vývvoji a Sůza stagnuje na místě.

stále dobrý Schumi
30. června • 19:34

Zdarec chlape,dlouho jsem tě nečetl.Kde si se flákal?? Nojo,..Sůza cpe něco více peněz do WSBK a tady v Moto Gp rozpočet,..jedna bída.Lorris má v sobě ještě pořád velký jezdecký potenciál,který vychází ze zkušeností,ale mám pocit,že jeho hvězda,už jiné stáje moc zajímat nebude a tak to Lorris asi doklouže u Suzuki,..škoda.Je lepší pilot,než mnozí mladíci,ale chybí mu na ně cenná devíza,kterou je věk.Ale stejně,..bude patřit k legendám !!

hubas111
30. června • 21:51

Ahoj Schumi, doba kdy jsem sem zapáleně příspíval je tak trochu pryč. Viz. diskuze pod článkem "Stoner nechápe proč Yamaha nasadila za Rossiho Jošikawu". To by člověk blil. Pár blbečků co si masírujou vlastní ego v internetové anonymitě spolehlivě otráví i mě. Takže na místní web chodím pravidelně a rád si přečtu i diskuzní příspěvky od přispěvovatelů jako jsi ty, Jannyk,ladin46, mamba,Honda RS a další, který oceňují tenhle nádherný sport jako celek a jsou ochotni věcně diskutovat. Na druhou stranu pravdou je, že se zdejší fórum celkem sklidnilo a kultivovalo :-) Ale zdaleka už nebudu tak aktivním přispěvovatelem. Témata se pořád opakují a svět prostě plyne dál....:-)

stále dobrý Schumi
30. června • 22:04

To je škoda,že to trochu vzdáváš,..témata se sice opakují,ale když to miluješ,pokecáš si rád i o stejném ;-)Vždyť celou zimu "dejcháme pod vodou" než to zase začne.Otrávit se nenech,..lidská blbost tu byla před náma, je a bude i po nás,ale,.. víš co říkal pan Werich;-)vzdávat se to nesmí !!Tak se zase koukej ukázat !!Zdarec:-)

Ladin46
30. června • 13:05

Ital Loris Capirossi bude zřejmě prvním, komu hrozí trest za použití více motorů. Už v loňském roce potřeboval "Capirex" více jak 5 motorů na poslední závody (viz loňský reglement), nyní už používá čtvrtý! Tři motory až doposud použili Casey Stoner, Hector Barbera, Mika Kallio, Aleix Espargaro, Jorge Lorenzo, Ben Spies, Colin Edwards, Hiroshi Aoyama, Randy de Puniet a Marco Melandri. Kromě jezdců týmu Repsol-Honda a zraněného Valentina Rossiho vydržel se dvěma motory i Marco Simoncelli :-D ;-)

stále dobrý Schumi
30. června • 19:38

To se dalo čekat,vždyť jdou z problému,do problému.Podvozek určo taková bída nebude.A že Simoncelli jede teprve druhý motor,..skvělá zpráva,..i to svědčí o citu jezdce k motocyklu.

audi33
30. června • 13:14

super, díky na info, tohle mě zajímalo, jak to s těmi motory nyní vypadá

The Fido 46
30. června • 11:39

To říkali u Silverstone taky a bohužel nic... Teď už doufám jen v nějaký ty bodíky za 12-15 místo :-( :-( škoda :-(

stále dobrý Schumi
30. června • 12:00

Sůza je finančně ve spodních patrech rozpočtu a podle toho,to vypadá.Lorris není ještě tak špatným pilotem, jak tomu součet letošních bodů napovídá,ale kde vzít v Sůze dech,když tam není??Jim už nic,než optimizmus a naděje,že se zvednou,nezůstává.Proto vždy ty prognózy a výsledek stejný.I mě je líto,že to nešlape jak by mohlo a Lorrise, je mi líto dvojnásob,..mám ho rád,chlapa.

hubas111
30. června • 12:59

Nazdar Šuměnko, s tvým příspěvkem nezbývá nic než souhlasit. Ten potencionál u Lorise v jeho věku stále určitě je, ale jak píšeš Suzuki upřímě řečeno hraje druhou ligu a to se jedná o továrnní stroje, které běžně porážejí satelitní týmy jiných značek. To musí být frustrace jako prase. Jediný satelity, který pravidelně bojují vepředu jsou Yamahy a Hondy, ale Ducati už to taková sláva není. Espergaro teď výrazně lepší než Kalio, čert ví jestli je to jezdci nebo materiálem.
Každopádně u Suzuki mám pocit, že účast mají spíše z prestiže, závazků a reklamy. Jejich pravidelná prohlášení před závody spíše beru s lehkým úsměvem, což je samozřejmě škoda :-(

stále dobrý Schumi
30. června • 22:05

Můj pocit je,že Espargaro bude jezdecky trochu lepší.

SoulTrain
30. června • 14:36

Málo kdo si uvědomuje to,že Loris tam přisel hlavně proto,aby svýma zkušenostma ve vývoji, pomohl Suzuki na vrchol.Od Capirexe se nečekalo,že bude bojovat o titul a sbírat jedno vítězství za druhým.Ale ani on ji nedokázal zvednout a troufám si tvrdit,že to je jeho poslední sezona v MGP.

Doporučujeme

Články odjinud