Tech 3 čeká na jak se rozhodnou Dovizioso a Crutchlow

13 komentářů

Jan Chuchma (acidphase)
14. srpna • 13:27

tech3 ale staví rám pro crt, to enom tak? :-O

ADIHASH F1
14. srpna • 8:34

Prestup Doviho by som ešte očakával, keďže chce sedlať továreň, ale prečo by preboha Cal išiel do satelitnej Ducny? Na 100% na nej nezajazdí také výsledky ako na satelite od Yamahy.

odstraneno viktorb
13. srpna • 21:56

Andrea zůstane ,protože po dalším propadáku a vyhazovu Valentina bude jeho místo navěky:-P

odstraneno jannyk F1
13. srpna • 22:01

kdyby zůstal budu jedině ráda, ale bojím se, že jeho horká krev ho vhodí Ducati do náruče :-S
Hele, já vím, že děláš celkem do voodoo a jasnovidectví (a sakra měls i výsledky), ale s Rossim se asi pleteš...obávám se, že má ty šikmoočky tak hluboko v krvi, že bude prudit :-S ;-) No, že by se mi to líbilo se říct nedá :-( ;-)

Zdeněk Brabec (Max57)
14. srpna • 15:20

Souhlasím - Vale bude určitě lepší na Yamaze než na Ducati a myslím, že bude často škrábat Lorenza mezi lopatkama :-D Ale na titul to už nebude.
Hodně nám určitě ukáže Marquez - ze začátku sebou bude mrskat jako kapr na suchu, tak jako na začátku loňské sezóny v Moto2, ale pak pojede jako raketa. Řekl bych, že v druhé polovině sezóny bude už Pedrosu porážet ;-)

odstraneno viktorb
14. srpna • 17:18

Myslím si ,že okolo Marqueze je velká bublina a rok se bude plácat a pak možná bude jezdit tak třetí až páté místo tech kosáků tam bude s dobrými stroji trochu víc+jedno ufňukaný kopyto:-D:-D:-D A Dani je velice podceňovaný na konci sezony sečtu body kolik získal a uděláme si trochu průměr kdo udělal titul a s kolika body ano a pak snad pochopíte a to nebýt havárek a to i nezaviněných měl již Dani na titul našlápnuto velmi slušně. ;-)

odstraneno viktorb
13. srpna • 22:39

Výsledky budou lepší ,ale né tolik ,aby to byl titul , co přijde bude ještě větší frustrace ,že Dani íháááááááá:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jan Chuchma (acidphase)
14. srpna • 13:28

aby legosu mareček příští rok nepojel..., ;-)

odstraneno jannyk F1
13. srpna • 21:51

no asi takto: Andrea půjde k Nickymu (skoro bych za to dala krk), Cal a juniorka? No nevím, nic bláznivějšího jsem od sedmadvacetiletého kluka neslyšela, netuším ABSOLUTNĚ co by ho k tomu vedlo! I v továrně je Ducati nevyzpytatelná a jít ještě k tomu do satelitu? V tom případě by popřel všechno, co doteď prohlašoval o nutnosti fabriky k získání titulu. Pokud by někdo mohl výrazně uspět na satelitu, tak jedině na Poncharalově. Na druhou stranu Tech3 z toho asi v žádném případě nevyjde špatně (teda až na ten kopaneček s "nijakým" Smithem), takže pane Hervé, být Vámi, jsem celkem v klídku, svůj kredit máte a takový Pol (ač nezvykle Jižan ve Vašem týmu), by byl super kauf

václav003
14. srpna • 21:14

S tím Pavlem, naprostý souhlas ! Loni, to jsem byl jasný Marečkovec. Letos jsem už " rozpolcený " a ten Pavlík se mně líbí čím dál tím více. ;-)

Zdeněk Brabec (Max57)
14. srpna • 15:14

Přesně tak. Přemýšlím o tom zleva-zprava a taky mi není vůbec jasné, proč by šel Cal z Yamaha-satelitu na Ducati-satelit... Co by tím získal? Nenapadá mě vůbec nic - jedině, že by byl masochista ;-)

Dyzl F1
16. srpna • 5:56

Mno, závodění je i o penězích, takže v pozadí může být i manager který malounko licituje a dělá ofuky. Z mého skromného pocitu Tech 3 nemá momentálně lepšího jezdce než je Cal jinde volného, páč Dovi to má asi Ducati upečené i když mlží. A kdo jiný by měl být k informacím blíže než kolega z týmu, netuším samozřejmě jak to tam funguje. A jak psala Janyk, ten Smith mi také přijde takový nijaký. V roli talentu je už přespříliš dlouho.
Když už je zmínka o Moto2, tak mi bylo dost líto, když se vrátil do Supersportu Sufuoglu, jede tam sice o titul, rozhodně byl vylepšením již tak dobré třídy a i když to měl za svého krátkého působení v Moto2 jako na houpačce, jsem si jist, že by se chytil.
Pokud se týká bratří Espargaru, raději bych viděl v Tech3 Aleixe, v CRT jezdí nejlepší výsledky, tak by měl snad být nějaký "služební" postup. Kde jinde by tedy měla být líheň pro tovární prototypy než v nabroušených superbajcích?
A co se týká protekčního oranžového slimáka Marečka, jeho přestup na tovární Hondu mi osobně nesedí. Je to sice talent od boha a i když poslední závody slevi, je to plašan s nadměrným egem a jen doufám, že mu to kluci v Moto2 dají do konce sezóny ještě sežrat. Jak je zatím vidět, tak před uctívanou ikonou zatím žádný nesedá na zadek.

God
14. srpna • 12:54

Tak Vale bude těžce zatápět,starej ještě zdaleka není a Yamaha je někde úplně jinde než Ducati!Dovimu u Duc. moc nevěřím ale přeju ať se daří,Cal by byl blázen jít k Ducati když může jezdit Yamahu i když jen satelitní!!!
Espargaro jede příší rok zase Moto2. :-D

Doporučujeme

Články odjinud