Testovací tým Ducati dnes pokračoval druhým dnem v Jerezu

Testovací tým Ducati dnes pokračoval druhým dnem v Jerezu

V úterý zahájil testovací tým Ducati zkoušky nové Desmosedici GP11 až odpoledne, ale podle vyjádření manažera závodního týmu, vše pokračuje podle plánu a s výsledky jsou do této chvíle všichni spokojeni.

Ráno padla na dráhu jihošpanělského Jerezu mlha, takže Italové zahájili druhý den testu až po jedné hodině odpoledne. Guareschi pracoval na podvozku a zvládl zajet devětapadesát kol, testovací pilot italské stáje Franco Battaini šestašedesát.

„Začali jsme až v jednu, protože dopoledne byla jako obyčejně mlha,“ komentoval druhý den testu Guareschi. „Odpoledne už panovalo slunečné počasí a my tak měli příležitost najet důležitá kola. Já pracoval na podvozku, ´Batta´(Franco Battaini) pokračoval s elektronikou.“

„Dnes jsem celkem hodně pracoval na odpružení společně s technikem Öhlins Mikem Nortonem, jenž má tyto věci na starosti u Valentina Rossiho a tento test využil k tomu, aby se obeznámil s prací na GP11. Franco je zase na dobré cestě ohledně řízení omezení jízdy po zadním kole, takže bych řekl, že vše pokračuje shodně s plánem,“ prozradil v úterý večer manažer a testovací jezdec továrního týmu Ducati Vittoriano Guareschi.

Doporučujeme

Články odjinud