Testy ve Valencii uzavřeli na čele Rabat a Antonelli

5 komentářů

stále dobrý Schumi
18. listopadu • 23:16

Jo,..chci se něco zeptat a předem ujišťuji,že NEREJU,ani nijak nechci cokoliv jitřit.Prostě to nevím:-/ Proboha proč někdo pojmenoval Jorge Lorenza, jako "Kotrbovou"??Dalo mi dost práce,než jsem zjistil,komu tak někteří říkají.To jako,..Jorge je gay?Nebo,..nebo už nevím:-/A i kdyby to tak bylo,..proč zrovna Kotrbová?Ví to někdo?Fakt nechci nikoho naštvat.

Jana Králová (jannyk)
18. listopadu • 23:35

Jorge evokuje Jorgu - českou herečku Jorgu Kotrbovou...toť vše :-)edit: a jestli je gay nevím, ale vždy v Brně zaručeně gayem býti přestává (dokonce se o "blonckách" z Brna před několika lety zmínil v jednom rozhovoru v odpovědi na otázku, kde mají nejhezčí holky...NEJHEZČÍ! ne nejlehčí! :-D :-P ;-) )2.edit: zmiňovaný rozhovor http://www.motorcycle-usa.com/454/4050/Motorcycle-Artic... :-D

stále dobrý Schumi
19. listopadu • 14:35

Jani:-)) děkuju.Zrovna na tebe jsem myslel,když jsem se tak blbě ptal,abys v tom fakt nehledala nechtěnou provokačku.Tak dík za vysvětlenou,..Kotrbovou, jako herečku samo,že znám,ale tenhle příměr,mne zkrátka nenapadl.Když čtu sem tam někdy až děsivě "odborné" příspěvky,na mambou vychvalované sekci motorkáři.cz , jinak než Kotrbovou,tam Lorenza nikdo nenazve.Ale dalo mi to,než jsem ze souvislostí zjisil,že je tím míněn doopravdy on.

Jana Králová (jannyk)
19. listopadu • 17:34

:-D ale no tááák, já to pochopila a už dávno nejsem "vytáčecí" ...v klidu, Mildo ;-) :-))

stále dobrý Schumi
18. listopadu • 22:39

No tak to vážně nevypadá zle;-)Karel slušně tahal i dneska a oproti včerejšímu Karlově času,to je jen o pár setinek.Dobrý to bude,..dobrý;-)!!

Doporučujeme

Články odjinud