Tisková konference na okruhu v Montmeló

6 komentářů

s64
1. června • 16:12

Díky Janny.Vyčerpávající info.Jsi fakt dobrá.Moc jsem si přál,aby jsi přispívala na tento web.;-)

stále dobrý Schumi
1. června • 12:20

Přidám se do zástupu těch,co smekají s hlavy všechno,co na ní mají;-)Jani,..Michal Wievegh vedle tebe bledne;-)Jo,Jorge říká pravdu,..jsem starší a zkušenější, jeho manévry končící ukázkou leteckého umění, jsou zapomenuty a je z něho fakt vyzrálej a rychlej pilot,kterému počasí nemůže nevyhovovat.Mokro,sucho,..všechno jedno.Snad jen led,tam nevím, jak by zvládal:-)Dani se doma taky nechal polít živou vodou,hmmm,..bude to zajímavý.A Abája,..kurňa,ten snad nechal slabikář doma a kálí na školu:-O Vale taky žádná velká ztráta,..bože můj,i v tom markáči mě to dneska na nákupu,bude bavit:-D !!

Mamina46
1. června • 10:53

Teda Janyku, hluboká poklona. V tom článku je všechno, i humor. Mít paruku, smeknu i tu. Jinak jsem chtěla něco ke Caseymu. Myslím, že jedním z důvodů proč odchází, je to, že je trochu labilnější a Adriana už má jiné starosti než s ním jezdit a podporovat ho. A taky Vale začíná vystrkovat drápky a to by Casey nezvládl dostávat na zadek od někoho, koho min. sezónu odepisoval. A příjdou jiní a Casey nechce být druhý nebo třetí. Přeji všem krásný víkend.

s64
1. června • 16:07

Jak jsem tak vyčetl z rozhovorů s Caseym,tak jedním z hlavních důvodů je nespokojenost s koncepcí Moto GP a ne jeho labilta a nepřítomnost manželky.;-);-);-)A stím,že by ho stabilně porážel Rossi jsi mě fakt dobře rozesmála.:-D:-D:-D

Mamina46
1. června • 21:40

Takže abych odpověděla, je to slušnost. Já jen jak to vidím. A viděla jsem ten starostlivý výraz Adriany, jak kdyby šlo o dítě, když mu podávala ručník a ne jednou. Že je Casey nervák o tom není třeba diskutovat.Že ho nikdo v padocku nemusí-taky známá věc. Fanoušci taky nic moc.A že Vale mu zatápět bude, tím jsem si jistá. A druhá Laguna Seca- to by byl pro Caseyho konec. Tak to vidím a on k tomu dojít nenechá. A to vše okolo, že není spokojen s tím kam se GP ubírá, to je jen hledání důvodu. Já být šampion a jistá si v kramflecích, tak mě jakýkoliv nařízení nemůžou rozházet, hlavně milovat jízdu a závody. Nikdo mě to nemůže znechutit a CRT už vůbec ne. Přece čím víc motorek, tím víc můžu ukázat a dokázat. A že Vale je dobrý jezdec a má cit pro stroj, dokázal v Le Mans.Jen sleduji, jak to zase s Caseym hází, možná jede dobře, jsem laik, ale mě to připadá, že zase jede po svém a rozvrtá Hondu, jako se mu to povedlo s Ducati. Ten cit mu schází, pro stroj i jednání s lidma.Adriana byla jediná, která za ním stála, ale můžu se mýlit, jsem jen ženská a miluju motorky i lidi kolem nich.

s64
3. června • 0:14

No já to vidím úplně jinak.Adriana měla vždy starostlivý výraz, aby né,ale vždy tam byl i úsměv.Caseyho úlety měly vždy nějaký důvod.(Rossiho slovní válka,sestřelení vloni tuším v Jerezu,nebezpečné manévry jezdců před ním ...atd,atd).Že ho v padocku nikdo moc nemusí myslím Caseymu ani moc nevadí.Je samotář a úplně mu vystačí Adriana.;-) S tím zatápěním letos od Rossiho jsi mě opět dobře pobavila.:-D:-D Asi moc nesleduješ dosažené časy Hondy a Ducati .;-)Fakt nechápu,proč by měla být druhá Laguna -Seca pro Caseyho konec.:-D Zrovna minulou VC byl Rossi konečně na stupních vítězů dokonce před Stonerem,ale Rossi pro boha není důvod jeho odchodu z Moto GP.Největší soupeři jsou 99 a 26.Rossi se ani letos celkově nepřiblíží k této trojici.Dokazovat své umění na CRT zanechá někomu jinému.To nejsou stroje hodné královské kubatury.;-)Rossi až tak dobrý pilot není,jak o něm píšeš a jak o sobě vždy prohlašoval. 12 loňských pádů a jedno podium mluví samo za sebe.Jo má devět titulů,ale vždy měl nejlepší techniku,nové díly,gumy pečené pro něho....atd,atd.Jak přesedlal na horší stroj bylo rázem po šampionovi.
Mimochodem Stoner "předával" Rossimu stroj s kterým v sezoně 2010 9x vbyhrál,takže ji moc nerozvrtal.Hodně je to o jezdeckých kvalitách a ty Stoner s Ducati dokazoval náležitě.Casey jezdí hodně agresívně a leckdy to jak píšeš s ním hází,ale když jedeš pilu,tak to k tomu i patří.

Doporučujeme

Články odjinud