Toni Elías hvězdou večera v Kursaal de Manresa

Toni Elías hvězdou večera v Kursaal de Manresa

Španělovi se dostalo významného ocenění, když ve čtvrtek večer převzal v divadle Kursaal de Manresa dvě ceny pro španělské sportovce, kteří v roce 2010 zaznamenali ve svých disciplínách vynikající výsledky.

Jednačtyřicátý ročník akce Nit de l’Esport (Noc sportu) pořádá Biela Club Manresa a mezi hosty jsou sportovci, trenéři, organizace a instituce ze všech možných sportovních disciplín reprezentujících Španělsko na všech světových úrovních.

Toni Elías, současný jezdec LCR Hondy, byl tento večer nejúspěšnějším sportovcem, protože získal hned dvě ceny. Tu první za celkové vítězství, ´Premio al Mejor Deportista Absoluto´ - Absolutně nejlepší sportovec a tu druhou v podobě ´Medalla de la Ciutat´- Ocenění města Manresa, které mu předal za mistrovský titul v Moto2 starosta rodného města Josep Camprubí.

„Jsem šťastný, velmi šťastný,“ řekl po ceremoniálu Toni Elías. „Když jsem loni vyhrál šampionát, nejlepší cenou bylo přijetí, kterého se mi dostalo od vedení mého rodného města. Rád bych poděkoval všem, kteří mi pomohli, rodině, mým lidem … bez nich by to nebylo možné. To mi dává velkou motivaci do budoucna.“

Doporučujeme

Články odjinud