Tým Marc VDS Racing je kompletní

Belgický tým Moto2 Marc VDS Racing uzavřel sestavu jezdců pro rok 2010. V jejich barvách pojede Brit Scott Redding a Belgičan Vincent Lonbois.

Pro Scotta Reddinga to bude sice teprve třetí sezona v mistrovství světa, ale přesto už získal na své konto jedno důležité prvenství, když jako vůbec nejmladší jezdec historie šampionátu vyhrál v patnácti letech závod Grand Prix v Donington Parku.

Svým talentem natolik zapůsobil na šéfa týmu Marc VDS Racing Michaela Bartholemyho, že pro sezonu 2010 získal místo v belgickém projektu Moto2. „Jsem neskutečně šťastný podpisem smlouvy s týmem Marc VDS Racing pro nadcházející sezonu,“ řekl Scott Redding.

„Hovořil jsem teď několikrát s Michaelem Bartholemym a všechno se to jeví vysoce profesionálně, což mi samozřejmě dělá radost. Už jsme testoval několik motocyklů Moto2 a první dojmy jsou dobré, ale už se nemůžu dočkat až v únoru vyzkouším stroj Suter MMX,“ uvedl Redding.

Novým týmovým kolegou Reddinga bude zkušený Belgičan Vincent Lonbois, jenž do světového šampionátu přichází po zkušenostech z evropského mistrovství Superstock 600.

„Nadcházející sezona bude zatím největší výzvou mé kariéry, ale jsem moc rád, že do světového šampionátu třídy Moto2 vstupuji s týmem Marc VDS Racing,“ řekl Vincent Lonbois. „Rád bych týmu poděkoval za vloženou důvěru a za tuto fantastickou příležitost. Mým cílem je nyní jim tuto důvěru splatit tvrdou prací, abych pro tým zajistil ty nejlepší možné výsledky.“

Doporučujeme

Články odjinud