Tým WTR-Ten10 Racing je kompletní

Tým WTR-Ten10 Racing je kompletní

V novém týmu nejnižší kubatury mistrovství světa pojede v závěrečném ročníku pro dvoudobé 125ccm motocykly dvojice závodníků Sarath Kumar a Francesco Mauriello.

Po listopadovém oznámení spolupráce mezi týmem WTR a Ten10 Racing došlo na oficiální představení jejich jezdecké dvojice s nimiž v roce 2011 absolvují premiérový ročník v kubatuře do 125ccm.

Ital Francesco Mauriello je letošním šampionem Mistrovství Itálie v třídě do 125ccm a s týmem WTR-Ten10 Racing bude v mistrovství světa debutovat. Šestnáctiletý rodák z Neapole je velmi talentovaným jezdcem a přestup mezi světovou elitu znamená významný posun v jeho slibně rozjeté kariéře.

Jeho týmovým kolegou bude osmnáctiletý Ind Sarath Kumar. Pro Indii je to velká událost, protože v době, kdy se o této zemi hovoří jako o možném kandidátu na pořádání motocyklových závodů Grand Prix mají už v mistrovství světa své zastoupení.

Indický závodník byl také přítomen na tiskové konferenci v Mumbai, kde proběhlo slavnostní uzavření tříleté smlouvy ohledně spolupráce mezi WTR a Ten10 Racing. Tento tým se připravuje na novou éru Moto3 v roce 2012 a v budoucnu rovněž uvažuje o možnosti závodit v Moto2.

Doporučujeme

Články odjinud