V 250 ccm získal pole position Bautista, Abraham jedenáctý

13 komentářů

parak
12. dubna • 21:31

tak co vy dva
starý dobrý Schumi
kometak
tak se zdá, že Bad měl pravdu,co??Nebo jste neviděli, kdo je bojovník??Škoda, že měl Lukin kontakt s Pasinim a Abaja skončil tak hloupě...

Bad
12. dubna • 19:34

ok,Váš názor...za "tupce"se omlouvám,ale stejně jako si o Abajovi nemyslím, že je nějakej brněnskej prominent,tak si o Lukinovi nemyslím, že je chvástal...a že si tu do něj občas někdo kopne včetně Vás dvou viz níže,tak na to jsem teda alergickej a vždycky ho tvrdě bráním,hodně rádoby fandů zapomíná, co kdo z těhle dvou už dokázal a on Lukin dobře ví (a Epp taky)na co má!!

kometak
12. dubna • 15:07

starý dobrý schumi:Taky s tebou souhlas,i když nás tady nazval někdo že jsme tupci nevadí já to beru!!A mladej šembera bude jednou no.1 a nebudu do něj kopat ani náhodou,letos nic nečekám,ale moc mu budu fandit!!je dobře že máme někoho nadějnýho ve 125 !!!!

kometak
12. dubna • 14:56

Bad:Ne ne,pochopil jsi to špatně,možná jsem to blbě napsal,já lukinovi přeju bednu,ale mám z něj pocit že ze sebe nedává tolik co dřív,když jezdil 125 taky ta Derbina nebyla top a přesto bojoval a byl fakt krutej!!!jen teď mě připadá že Abaja víc koná a lukáš spíš mluví co je špatně,místo aby se s tím popral!!to je vše.

Raymond
12. dubna • 13:24

Bad: , závod se jede večer,je to přece jenom první závod, bude určitě spoustu odpadlejch závodníků, naděje na dobrej výsledek je určitě pro oba naše, jen to nepokazit pádem...

EliasFan
12. dubna • 13:13

Mike Di Meglio GO GO GO! Alvaro = jasnej mistr světa a Kája, to co předvedl oproti testům, dobrý. A Luky, škoda, že nemá tovární motorku. Měli by mu aspon dát nějakej KERS. Ale Luky bude jednou v Moto GP, si myslím.

Bad
12. dubna • 11:37

kometak
starý dobrý Schumi
Mluví z Vás hloupost, i Daniel Epp ví kdo s těch dvou je lepší dříč a že Pešek řekne pravdu o nastavení neznamená, že se vymlouvá, potvrdil to i hl. inženýr,hošánci, čtěte i jinde a nebuďte tak zádumčiví,mě taky štve, že Lukáš není výš, ale pro mě to není důvod do něj kopat vy tupci!Tady se pozná, kdo je správnej českej fanoušek! Osobně fandim oběma a moc,vlastně všem třem Lukáš Šembera je taky bojovník...já vím, vy "odborníci" po něm budete chtít bedny a když nebudou, tak si do něj kopnete...

skinny F1
12. dubna • 11:34

starý dobrý Schumi: Se ještě budeš divit co nám Lukáš předvede

parak
12. dubna • 11:23

to jsou jen keci,já zase tvrdím, že Lukin je mnohem větší bojovník,důkazem je boj o titul ve 125ccm,že padal v první sezoně ve 250ccm to chápu,hledal a jezdil na hraně (nakonec Abaja padal taky).Vždycky má o rok starší model než Luthi a ostudu nedělal.Abaja má továrnu, tak by měl být v top8-10 a přesto věřím, že tam bude spíš Pešek..to k čemu tady píšete komentář, to je jen kvalifikace, večer se závodí

starý dobrý Schumi
12. dubna • 10:24

kometak - myslím si totéž,co ty.Pešek je jenom velkej snílek,..bohužel,..jeho řeči nikdy neodpovídaly výsledkům a nikdy nebudou.Stejné řeči, jako měl v zimě před Jizerskou padesátkou,..kterou nedokončil,..prostě,..kecy nemaj cenu.Abája je skromnější a pracovitější.Pešek buď nestačí nebo chvíli stačí a pak lehne.Takže pořád stejná písnička.Simoncelli taky jezdil na produkční motorce a jezdil bednu.

skinny F1
12. dubna • 8:55

kometak: Nezapomeň že Abája má tovární motorku.

kometak
12. dubna • 4:32

ABAJA 4EVER

kometak
12. dubna • 4:30

Takže pánové odborníci asi konečně uznáte že lukin je prostě totálně mimo a abája už nejede jen za BRNO,ale hájí barvy celé naší slavné vlasti!!!!

Doporučujeme

Články odjinud