V druhém tréninku byl nejrychlejší Alex de Angelis

6 komentářů

mamba54
4. listopadu • 17:36

Marquezův tým odvolal ranní oficiální zprávu, že Marc nenastoupí k závodu ve Valencii.:-O Podle jejich nového prohlášení se definitivně rozhodne v sobotu, jestli nastoupí do kvalifikace!:-O Tak mě napadá,že existují v podstatě dvě možnosti: 1.) Buď věří na lékařský zázrak, nebo 2.)Zvolili neobvýklý útok na Bradlovu psychiku.;-)V každém případě si z pracovníků médií udělali dobrý den!:-P

Etien F1
4. listopadu • 18:00

No oni to totiž nikdy oficiálně nepotvrdili, že nepojedou. Řekli to tak zvláštně, což hodně mátlo. Byl by to sice zázrak, ale dle lékařů je to možné, že se Márquez probudí a uvidí normálně. Uvidíme.

mamba54
4. listopadu • 18:23

Nevím, nemohu se zbavit dojmu, že blufují.;-)Asi jim nedá spát ta představa, že by Bradl z jakéhokoliv důvodu nemusel dokončit závod a...;-) Ale jak říkám, lepší by bylo, kdyby se mohlo rozhodnout na trati.

odstraneno jannyk F1
4. listopadu • 18:21

tak tak, přesně takhle to bylo....myslím, že mu stačí jedno kolo tréninku, v podstatě i "nějaký" čas v kvaldě (a když minulý týden dokázal zajet pod 107%, tak v tom problém nevidím) a může se závodit....ale! Ale jsem přesvědčená, že taktický útok na Stefanovu psychiku to není....to by mi přišlo bez tréninků a při Marcově závodní dravosti jako hóóódně velké vědomé riziko....
Když tak nad tím přemýšlím, je mi vývoj Marcovi účasti v podstatě jedno, hlavně VŠICHNI VE ZDRAVÍ, PROSÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamba54
4. listopadu • 18:29

Jannyk, nebuď naivní. On už i toto jepsychologický útok. I kdyby nakonec nejel. Jinak máš pravdu, že mu stačí i jedno kolo. Navíc, pokud se nepletu, tak ten limit platí víceméně jen pro jezdce na wild card. Stálý jezdec, pokud by ho nesplnil, může požádat o výjimku. V minulosti to tak aspoň už několikrát bylo.

odstraneno jannyk F1
4. listopadu • 18:45

já nejsem naivní, od toho jsem skutečně daleko....a že je tenhle vývoj nápor na soupeřovu psychiku nepopírám, ale já psala o VĚDOMÉM taktizování, jak jsi ho definoval Ty v bodě 2.

Doporučujeme

Články odjinud