V druhém tréninku byl nejrychlejší znovu Bradl, Abraham třetí

9 komentářů

74Jirka
5. listopadu • 21:39

Koukám, že ten co jezdí místo Lukáše, žádná sláva. Myslím,že Lukyn by byl lepší než 35, ten tým je asi hodně v krizi.

mamba54
5. listopadu • 23:46

On ten chudák Lamborghini tam nebyl přijat proto, aby dělal nějaké výsledky, měl jen dotáhnout ranec éček, aby Matteonimu zaplatil zbytek sezóny a ještě něco zbylo šéfovi na chlast. Podívejte se na výsledky jejich druhého týmového jezdce [Lorenzo Savadori 125cc] a musí vám být jasné, co je to za "oddíl", ten Matteoni.:-(

stále dobrý Schumi
5. listopadu • 19:53

Ať už dojede jak dojede,..ten kluk jezdecky a psychicky,neuvěřitelně vyrostl.I přes pády v Brně, je v něm víra ve vlastní um,ale zárověň je na něm vidět,že se chce učit od lepších,i když už možná,dnes ne rychlejších.Žádné kecy do médií o svých úžasných ambicích,..pěkně skromně,ale bez respektu.Pan Abraham drží Káju hezky u krku,aby nevyrostl víc,než je zdrávo.Ti chlapi mají budoucnost před sebou a možná se ještě budeme divit,co tenhle moravák dokáže !! Jeho vzorem je Valentino,..teď už jen popřát,aby se dokázal svému vzoru co nejvíce,ve své kariéře přiblížit.

Agathon
5. listopadu • 18:47

Nejvíc se mi líbí, že používá tu kulatou věc co má na krku. Ono asi není náhoda, že se pravidělně věsí se za Toni Eliase. Podívá se na jeho jizdí styl a pak tam vystřihne rychlejší čas než on. Trochu mi připomíná Rossiho ;-)

odstraneno jannyk F1
5. listopadu • 19:12

v prvém tréninku se takhle pověsil za Simona (ten byl v té době nejrychlejší), dal tam dvojku, pak klesl cca o čtyři místečka, ale tu dvojku v prvém tréninku pak zajel samostatně....prostě myslivna jak blázen :-) Skvěle takticky!Ve druhém tréninku to dokonce místy vypadalo, že ho už Toník brzdí ;-)
Prostě nádhera nádhera nádhera!

Red Devil F1
5. listopadu • 17:25

První trénink jsem neviděl, ale tento ano a odject si skoro dvě celé kola v záběru kamer tak jak jsou po sobě to bylo vážně super. Bradl má formu, ale mohl by se pohybovat Kája vepředu :-D:-D

:-)
5. listopadu • 17:00

Dvě desetiny..to by šlo!:-)

Patrik Porač (patstreet)
5. listopadu • 17:18

opravdu karel je borec, a tahá zato neskutečně pěkně;-)
dráha mu sedí
přeju mu bednu a nejradši nejvyšší stupínek;-)

:-)
6. listopadu • 23:53

I když měl v kvalif. smůlu se spojkou, na bednu má;-)

Doporučujeme

Články odjinud