V prvním tréninku před GP Katalánska byl nejrychlejší Jorge Lorenzo

14 komentářů

s64
3. července • 0:03

Že bys byl posel dobrých zpráv?:-D Vale na Ducati co víc si přát.Bylo toho už napsáno tolik a ještě bude a víš taky,že papír snese všechno.;-) Necháme se překvapit.;-)

Ladin46
3. července • 0:05

No já v to nevěřil,alespoň ne v době,kdy nebude mistrem :-( uvidíme

s64
3. července • 0:10

Zdá se mi to nerealné podle toho co 46 píše o nadcházejících sezonách.Jsem napnut jako mnoho dalších fandů jak přestupový kolotoč dopadne.Teď se těším na nadcházející cenu a doufám,že Casey konečně vyhraje:-):-D;-)

s64
2. července • 23:58

Dík za upozornění,nějak mi to uniklo.Jsi bystré děvče,to vím už dávno.

Ladin46
2. července • 23:58

co říkáš na tohle: Podle jindy velmi dobře informovaného MCN, by mohla být již nyní v Grand Prix Catalunye oficiálně oznámená přestupová bomba!
„Vím naprosto jistě, že Rossi pojede příští rok s Ducati,“ říká nejmenovaná osoba z paddocku MotoGP na stránkách MCN. „Dohoda byly potvrzená. Před měsícem se to zdálo nemožné, ale Rossi pojede příští rok v červeném.“ ;-)

s64
2. července • 23:56

Omlouvám se redakci za můj unáhlený závěr.Příspěvek nebyl vymazán.

odstraneno jannyk F1
2. července • 22:24

jasan, to chápu, to musí být absťák jako blázen :-)
Ale stejně si myslím, že posbírá i rozum do hrsti a první bude skutečně Brno.
No a nebo je to prostě starý lišák, který takhle na dálku dělá bububu na soupeře (včetně Jorgeho) "já jsem brzo zpět, snažte se!"...no a co plodí chyby? Přílišná snaha ;-) Jednou sebou mázne ten, podruhé jiný z první čtyřky, trojky a hned jsou tu pootevřená vrátka pro Valeho ;-)
No každopádně, já jsem pro, ať je co nejdřív zpátky, ať se bavíme ;-)čárky? šak v pořádku, čeština je čeština :-)

Ladin46
2. července • 22:08

když jsem na tu zprávu narazil,přečetl,považoval jsem za nutné sem jí hodit,faktem je,že Vale tou přetlakovkou chce návrat zrychlit,ne proto,že chce dobré umístění,protože mu to pekelně schází,to je čárek,co?:-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
2. července • 21:45

jako obvykle, když je z "hlavní zprávy" vyměněno, je k dispozici v pravé části okna (exkluzívně). Prostě jen vypadlo z přehledu zpráv, to je jen technická chyba, ne cenzura :-)
BTW s64, dyť jsi nic špatného neřekl, jen pravdu, takže není co cenzurovat, že ano, redakce? ;-) :-)

odstraneno jannyk F1
2. července • 23:08

ááá, jsem pako, všechny previews jsou následně v záložce EXKLUZIVNĚ a ne v přehledu zpráv....nikdy jsem si nevšimla :-D

odstraneno jannyk F1
2. července • 21:40

ne ne, jen ten článek zmizel z přehledu (zřejmě se s ním mometálně pracuje), ale přes krátké zprávy se na něj dostaneš a kdyžtak kukni, ale žádný příspěvek není vymazán http://www.motogpsports.cz/sedmy-podnik-sezony-velka-cena-katalanska-16984 (aspoň já tam vidím všechny, které jsem tam viděla i předtím)
neházej flintu do žita, byla by to škoda :-)

s64
2. července • 20:09

Jak se tak dívám,tak mě a pár lidem byl vymazán na tomto webu včerejší příspěvek kde se lehce a slušně obouváme do TV Nova a p.Abraháma.Myslel jsem si,že je demokracie a svoboda názoru.Tady je tedy názorně vidět,jak jsou někteří lidé oddaní Nově a p.Abrahámovi a nelichotivé a nehodícíse články nekompromysně mažou.Jsem zklamán :-@ Zas někdy Zdar

odstraneno jannyk F1
2. července • 18:12

nevím, moc se mi nechce věřit, že by to takhle uspěchal...a navíc k čemu? Na titul to nebude, momentální špička jezdí víceméně stabilní výkony, takže dohnat tu bodovou ztrátu je prakticky nemožné. Takže jestli bude na konci 3. nebo 4. (nebo 2. - ať se nikdo nečílí :-P) už je v podstatě jedno.
Vale chce (teda jak jsem o tom přesvědčená já) nasednout a podat přinejmenším stoprocentní výkon a co jsem četla, spíš trošku problémy působí to rameno než rehabilitace nohy.
Já věřím tomu Brnu (a to je super zpráva pro nás ;-))

Ladin46
2. července • 17:59

Důvodem k jejich spekulacím, jsou slova Jeremy Burgesse, hlavního technika týmu Valentina Rossiho, který poté, co hovořil s italským šampiónem, prohlásil, že si dovede představit Rossiho návrat již na Sachsenringu.;-);-);-)
„Valentino dělá opravdu velmi velké pokroky ve své léčbě. Mám pocit, že chce začít závodit ještě před Brnem,“ říká Jeremy Burgess.:-O:-O:-O
Rossi i jeho zaměstnavatel pevně věří, že po zlomenině nohy se do akce vrátí při Grand Prix České republiky v Brně a především tento termín by měl být braný jako nejrychlejší možný termín, i když, v případě opravdu rychlého zahojení je možné vše, i to, že Rossi pojede již u našich západních sousedů.:-D:-D:-D

Doporučujeme

Články odjinud