V roce 2004 riskovala Yamaha, dnes Ducati, říká Jeremy Burgess

26 komentářů

radek
23. srpna • 9:01

Pánové Jeremy pamatuje Mika Doohana a to už nějaká doba je. Myslím že si nepotřebuje nic dokazovat je to legenda stejně jako Rossi byť v jiném oboru. Sám jsem moc zvědav jak se rozhodne. Byť Rossiho nemusím tak pokud bude spolu s Burgesem u Ducatti tak mám jasno.:-)

God
22. srpna • 15:27

100% spolu to jinak nejde ;-)

odstraneno jannyk F1
22. srpna • 18:02

dík za názor :-)

evca89
21. srpna • 18:19

jinak k tipovačce, která byla vyhlášená u jinýho článku - podle mě půjde s Valem k Ducati :-) tak snad to jannyk zaregistruješ ;-)

odstraneno jannyk F1
21. srpna • 18:36

píšu si píšu si ;-) díky

stále dobrý Schumi
21. srpna • 12:51

No nic,..poděkujme Etienovi,že vyslyšel a nějakej ten drb sem pustil.Škoda jen,že to není ještě více konkrétnější:-)

MadMax F1
21. srpna • 11:43

Já si myslím, že váhá, protože není z Valeho rozhodnutí nadšený. Vždyť už když se začalo něco šuškat, tak jsme si mohli přečíst jeho komentář, že u Yamahy zůstane do konce kariéry a totéž by měl udělat VR. Možná jej nějaké pouto s 46 táhne do Ducati, ale nerad by opouštěl své zázemí, které si budoval. Já bych pár let před důchodem, nechtěl měnit zaměstnavatele, firmu a hlavně spolupracovníky.

stále dobrý Schumi
21. srpna • 12:15

To pouto tam je,nakonec i výzva,pokud uvěří ve výsledek taky, jen ty roky,..musí být hodně unavenej.Yamaha ho jistě nenutí odejít,ale když s někým táhneš za jeden provaz tolik let a je to úspěšné "tahání",stvrzené 7-mi tituly mistra světa, musí to být na zvážení.

Borty92MotoGP
21. srpna • 12:14

to je pravda,jenze asi zas nechce zustat bez Rossiho...no ja doufam ze s nim pujde,ptze bez nej by to nemuselo dopadnou tak slavne jako u Yamahy

stále dobrý Schumi
21. srpna • 12:16

Ale to nemusí dopadnout ani s ním.Vzpomeň na roky 2006,2007,..Burgess není všemohoucí.Musíme doufat,že to dopadne, jak by mělo;-)

honda-rs
21. srpna • 10:55

Teď mě tak napadlo jestli Vale chce aby Burgess šel ním. Vypadá to šíleně, ale když se tak člověk koukne na problémy co vale poslední dobou (občas i vloni) měl s nastavením své motorky může v něm sílit přesvědčení, že mu to nejsou schopni nastavit tak aby jel alespoň jako Lorenzo. Občas ukáží nějaký záběr z boxu ale všechny konflikty asi neuvidíme. Možná ze stejného důvodu odešel i Stoner z Ducati. :-S

stále dobrý Schumi
21. srpna • 12:19

Tomu nevěřím,..neviděl jsem žádný konflikt, jen zapálenou diskuzi,při hledání problému.Oba už se znají,že si porozumí v čemkoliv,ohledně nastavení.

stále dobrý Schumi
21. srpna • 12:48

Honda-rs,...navíc by ani Vale,ani Jerremy nedopustil,aby to takhle bylo prezentováno.Pokud by Vale chtěl odejít bez něho, jistě by se vzhledem k velkému přátelství vše řešilo jinak.Jerremy by věděl,že s ním neodejde a jeho prohlášení,by vypadalo jinak.Prostě by zcela jasně řekl,že zůstává a nebo by to bylo jako dobrý důvod,k ukončení kariéry,že jako bez Valeho už ne a odešel by v poklidu na jinou pozici,či opravdu do výslužby.

honda-rs
21. srpna • 12:40

Já tomu také nevěřím, ale na UFO taky málokdo věří co když je??:-D:-D

stále dobrý Schumi
21. srpna • 12:49

Na to ti odpovím stejně;-)a co když UFO nikdy nebylo a není:-P

mamba54
21. srpna • 9:18

co jiného může být za takovým "tajnůstkařením",než licitace o vlastní ceně?Tím ovšem netvrdím,že je to špatně,nebo že na to nemá nárok.Ovšem o peníze jde vždy až v první řadě,že ano?;-):-)

MadMax F1
21. srpna • 11:36

Dle mě za tím nebudou určitě peníze. Za co asi Burges utrací to co vydělával za celý život. Mě přijde jako člověk co si vystačí s průměrným čekým platem a zbytek stejně šoupne rodině.

stále dobrý Schumi
21. srpna • 10:05

Myslím,že peníze to nebudou,..Ducati do toho projektu hodlá, jak říkali,nasadit nebývalé prostředky.Slavný už je dost,konto stejně silné a spíš mám pocit,vzhledem k jeho věku a neustálému kočovnému způsobu života,že hodlá alespoň trochu splatit dluh své rodince a možná touží trochu vysadit.

mamba54
21. srpna • 10:24

Pak by mu ale,dle mého názoru,vůbec nic nebránilo v tom,aby jasně řekl:Děkuji pánové,bylo to krásné,ale bylo toho už dost.A ne se ve svých vyjádřeních kroutit,jak nějaká šestnáctiletá slečinka.:-PBa ne,myslím si,že za tím bude ještě něco jiného,bohužel nevím co.;-)

Patrik Porač (patstreet)
21. srpna • 9:54

taky z toho článku čichám vzkaz pro DUCATY;-)

stále dobrý Schumi
21. srpna • 10:11

To,co jsem napsal o jeho víře ve vítězství s Valem a Ducatkou,může fungovat jako vzkaz,i když v opačném gardu,než myslíš;-)tedy,..připravte mi u vás rudej kufr na nářadí a nebo opravdu o tom důchodu:-D uvažuje.

Milda Vale (milda.vale)
21. srpna • 6:23

Přesně o tomhle jsem psal už dříve,ti dva si řekli co potřebují a Yamaha na tom musela zapracovat,a výsledek?Ten jsme všichni viděli....;-)

stále dobrý Schumi
21. srpna • 9:58

Proto myslím,že pokud Jerremy odhadne možný úspěch,alespoň v podobě dílčích vítězství,byť to bude celkově těsně za titulem,půjde do toho a tu zlatou třešínku budou chystat pro litry v 2012.Ale nikdo není neomylný a může nastat i ta horší varianta.Já tedy pevně věřím,v tu s vítězným koncem.

stále dobrý Schumi
21. srpna • 2:16

Ještě mi nedá,..všichni antiRossisté tvrdí,že nebýt Jerremyho Burgesse,Valentino by nebyl nic.Souhlasím s tím,že to spojení je dokonalé,ale,..vzpomeňte na rok 2006,kdy spolehlivost Yamahy nebyla zdaleka stoprocentní a Rossi nejednou odpadl z prvního místa.V roce 2007 Yamaha nestačila motorově a ani Jerremy,s tím nebyl schopen sám,nic udělat.Kde nic není,ani smrt nebere.Na titul to prostě nedalo a teprve až si to oba řádně s vedením Yamahy vyříkali,..dostali materiál,na kterém se dalo stavět.V tom je velikost obou protagonistů stejná,..vědět co zlepšit, jak to zlepšit a prosadit si to.Valentino by dokázal i bez Burgesse vítězit ve Velkých cenách a naopak,jezdec,kterého by vedl Jerremy,nemusí být zákonitě mistrem světa.Prostě to bylo spojení dvou absolutních špiček,které doba nabídla.Oba jsou stejnými osobnostmi.

stále dobrý Schumi
21. srpna • 1:49

Na jednu stranu se mu nedivím,..jeho jméno má obrovský kredit a to co říká,že pokud Ducati s Valentinem neuspějí,bude znamenat skvrnu na jménu.Buď se začne říkat,že Vale už holt není co býval a nebo,že titul v r.2007 se Stonerem,byl zásluhou jezdce,protože nikdo jiný po něm,už takové výsledky neměl.Tím by ztratil i na jméně, jako člen týmu,i sám Burgess.Ano,souhlasím, je to risk.Ale,..Ducati je zřejmě stále velmi dobrý a rychlý motocykl a Valentino,byť ztratil léty a nyní i zraněním,trošku na ochotě riskovat na trati za každou cenu,neztratil nic na svém umění a já myslím,že ta motivace u něho,bude ohromná.Má obrovské zkušenosti,ale i jezdci Yamahy nejsou žádnými vyplašenými zajíčky,které lze snadno donutit k chybám.Já do toho nedávám nic,..ani penize a ani své jméno,které v porovnání se jmény, jichž se tato situace týká,neznamená naprosto nic.Proto se mi tady snadno plácá.Nicméně,..přeju si,aby ti povolaní,našli dostatek odvahy a chuti,ten risk podstoupit.Štěstí přeje odvážným a hlavně připraveným.A že se jak Ducati,tak tým v čele s Rossim a Burgessem připravit dokáže,nám při pohledu zpět,říká jediné,..jděte do toho ! Letos riskuje i Yamaha,když se zbavuje silničářské ikony a vsází na nové tváře,se kterými rovněž nemá jistotu jasných zítřků.Burgess je moudrý pán a myslím,že nedělá nic unáhleně.Pokud se rozhodne jít s Valentinem,bude úspěchu věřit.Pokud ne,..život pro Valentina nekončí, jen,..bude obtížnější,najít rychle porozumnění v týmu,který má jistě také skvělé techniky.Jen když se mění něco,co fungovalo a bylo zaběhnuté,může trvat o něco déle,než kýžené výsledky přijdou.Valentino moc času nemá a on to ví.Kdyby nevěřil,mohl skončit a všichni by tleskali po té,co by řekl na plnou pusu,..proč odešel.Neodcházel by poražený,ale jako dosud úřadující mistr a většina fandů by věřila,že nebýt jeho zranění,jeho koruna,by se tak snadno,nezakývala.On tohle ví a pokud podstupuje další boj,musí tomu věřit.Takže tomu věřím i já a doufám,že ke stejnému dojde i Jerremy Burgess.Chci tomu věřit.

odstraneno jannyk F1
21. srpna • 0:02

tajnůstkář :-(

Doporučujeme

Články odjinud