V šestatřiceti je Colin Edwards pro Tech 3 stále cennou devizou

7 komentářů

Ladin46
24. září • 23:36

Bývalý světový šampion Wayne Gardner radí Valentinovi Rossimu, aby nečekal s operací zraněného ramene.„Poté co jsem viděl, jak se trápil v nedělním závodě, by se podle mého názoru měl rozhodnout nezúčastnit se zbývajících závodů a jít na operaci. Odložením nevyhnutelného nezíská vůbec nic. Nebojuje o šampionát a v této kondici letos nevyhraje žádný závod. Nemá žádný užitek z toho, že bude po zbytek sezóny závodit s bolestí. Potřebuje to udělat hned. Vale ví, že bude potřebovat dva měsíce, aby se z tohoto typu zákroku zotavil. Jen potom bude schopný začít trénovat a pořádně se připravovat na rok 2011. ;-) Jen tak mimoVím, že tu asi je tlak z různých stran na to, aby dokončil zbývající závody sezóny. Nicméně si nejdříve potřebuje dát do pořádku zdraví.Příští rok bude těžký. Potřebuje ho začít v nejlepší možné formě.“

stále dobrý Schumi
25. září • 0:54

Nic jiného,než dobře míněná rada.Testy mu stejně nepovolí a pokud jde o body pro Yamahu,aby zůstali před Hondou,..čert je vem i Jarvisem a jejich třema ladičkama ;-)!!

stále dobrý Schumi
24. září • 22:55

Colina miluju jako člověka.Je to sice Amík,ale..je to opravdu člověk,hodnej obdivu.Dokáže dělat pro tým a pro jiné jezdce,neocenitelné služby,i když on sám zůstává trochu v pozadí.Je skvělým testmanem a pro Yamahu odvedl spolu s Valentinem a mnoha dalšími,úžasnou práci.Vážím si ho.

Patrik Porač (patstreet)
25. září • 11:12

to je přesně vono-newim esli by se mi líbilo být pořád ve stínu....:-(
v superbicích by mohl být víc vidět(viz checa).
na múj vkus se nechal umotat na "POMÁHAT a CHRÁNIT"

odstraneno jannyk F1
24. září • 19:07

sice mimo mísu, omlouvám se, ale hezký dárek k vánocům: http://www.brno-circuit.com/node/1609

odstraneno jannyk F1
24. září • 19:09

hmm, teď přemýšlím, jestli je to jako reklama, tak to, prosím, Etiene, smaž. Omluvám se

mamba54
24. září • 18:05

před Colinem a jeho povahou. Jen kdyby ty svoje schopnosti dokázal víc prodat na trati při závodech.:-)

Doporučujeme

Články odjinud