V sobotu trénink a pak se uvidí, říká Karel Abraham

Ani v Misanu se český závodník necítí po zdravotní stránce dobře a o jeho účasti v nedělní Velké ceně San Marina rozhodne sobotní druhý volný trénink, který má na rozdíl od Indianapolisu povoleno absolvovat.

Pro brněnský tým Cardion AB Motoracing kus pořádné smůly a pro Karla Abrahama ani nemluvě, protože v době, kdy se jim začalo neskutečně dařit přišel domácí závod, osudné dva pády v kvalifikaci a otřes mozku, jehož následky nejsou ani tři týdny po incidentu zažehnány.

„Dostal jsem souhlas ke startu i v sobotním druhém volném tréninku,“ řekl po návratu od lékaře Karel Abraham. „Absolvuji bez zastávky více kol a pak se uvidí, jak na tom budu. Musel jsem ale slíbit, že jakmile bych se cítil špatně, musím hned zastavit.“

„V pátek jsem zvládl devatenáct kol, ale postupně jsem se cítil čím dál hůř. Opět jsem se nemohl pořádně koncentrovat na jízdu, cítil jsem se unavený. Když jsem jel sám, tak jsem potřebné tempo neudržel. Zrychlil jsem, jen když jsem jel za někým v závěsu,“ řekl závěrem jezdec Cardion AB Motoracing.

Doporučujeme

Články odjinud