V závodě MotoGP zvítězil Casey Stoner

124 komentářů

odstraneno jannyk F1
7. května • 22:11

Edwards má po operaci zlomené levé klíční kosti. Vše proběhlo v pořádku. Deset šroubů plus kovová destička.
zdroj PC

odstraneno jannyk F1
7. května • 22:14

Já vím, že Colin prostě nemůže z objektivních příčin bojovat o podium, top 5 je taky z říše snění, top 10 spíše souhrou náhod, ale přeji co nejrychlejší a bezproblémovou rekonvalescenci a brzký návrat k tomu, co jistě miluje. Hodně zdraví, Coline!

kolja F1
7. května • 22:30

kdybych měl možnost víc palců,tak jsou tam.Budu se opakovat,ale na začátku jeho kariéri v MS WSBK jsem ho neměl rád.Byl moc napapanej.Zraje jak víno a už mě chutná.Jannyk možná promine,ale její koník na mně působil stejně(nepotkal jksem osobně).

stále dobrý Schumi
8. května • 9:48

To já jsem si ke Colinovi našel cestičku hned.Obdivuju lidi,kteří dokáží i o něco víc,než jen být rychlými za řidítky.A Colin je jedním z nejlepších testmanů a pro tým byl vždy velkým přínosem pro "černou" práci,kterou myslím bez protestů odváděl.Za dob partnerství s Valentinem,pro něho byl nedocenitelným "nosičem vody" a Vale si toho byl moc dobře vědom.Colin je i takové sluníčko v boxech,prostě,..mám toho chlapíka moc rád.

mamba54
8. května • 11:12

Mám rád slivovicu, Colin taky, tudíž mám rád i Colina, protože kdo má rád slivovicu, nemože být špatný člověk a takové lidi já možu.;-):-D:-D:-D

odstraneno jannyk F1
7. května • 22:48

naopak, jannyk za svého koníka děkuje.... :-) (a opravdu tak Jorge působil nebo takový dokonce byl - neposoudím, já ho viděla vždy neobjektivně ;-))
Colin mě dostal svým nezkrotným optimismem a pohodou, která z něj čišela při každém záběru kamery (v MotoGP, z WSBK v podstatě neznám)
Takže, koljo, děkuji :-)

freitag
7. května • 15:04

mate někdo odkaz na zavod moto2 v jerezu a estorilu----

stále dobrý Schumi
7. května • 17:26

V úterý NovaSport 12.00 záznam Moto2.

Jan Chuchma (acidphase)
7. května • 16:06

taky hledám, na youtube je akorát poslední kolo z estorilu, ovšem to nejzajímavější

odstraneno jannyk F1
7. května • 13:24

:-)
Katar http://www.youtube.com/watch?v=lfcSb9ec9ew&feature=g-user-u
Jerez http://www.youtube.com/watch?v=qrIgFbE8ulg&feature=endscreen&NR=1

odstraneno jannyk F1
7. května • 13:00

Smutná zpráva z Estorilu. Kvůli dešti zrušili z bezpečnostních důvodů IRTA testy http://twitter.com/#!/MotoGP/status/199450480823369728/photo/1/large
zdroj PC

Nattaly_27
7. května • 13:34

tak tak jannyk hrozne pocasie :-S http://photos.motogp.com/2012/05/07/estoril_circuit_test_slideshow_169.jpg

odstraneno jannyk F1
7. května • 13:02

sorry, špatně zobrazený odkaz :-(

stále dobrý Schumi
7. května • 12:44

Marlenno,..já Caseyho rád rozhodně nemám,ale jeho driftíky vážně mnohdy berou dech.Nicméně souhlasím,že Jorgeho tlak sakra pociťuje a jeho jakoby beztarostný úsměv po dojezdu,nějakou tu vrásku skrývá.Nad Jorgem se také všichni rozplývali,po roce 2010,tak teď se zase mnozí jiní,rozplývají nad Caseyho bezchybností a převahou.Ale já si taky myslím,že Jorgeho čas přijde a pak udeří a nebude k zastavení.Jeho jízda mi přijde klidná, jak v zaváděcím kole.Je myslím nejméně náchylný k chybování.Vyvést Caseyho z míry,není až tak těžké,..viděl jsem, jak málo stačí,když se nedaří v tréninku jet v červených políčkách.Stačí aby dvakrát nevyhrál a bude problém.Daniho bych nepodceňoval.V létech minulých jel mnohdy za hranicí rizika a občas padl s následkem,že z boje o titul zbyl jen marný sen.Neztrácí, jen zatím trpělivě čeká na chyby těch dvou,si myslím já.
A pokud jde o Karla,tady jasně souhlasím s Mambou,..loni,na zdaleka ne nejlepším bajku, jel na nováčka hodně dobře a jeho bodové rozdíly ve srovnání s Calem,či zkušenějším Barberou,Bautistou,byly minimální a Capirexe s Randym,nechal za sebou.První závod rozjel dobře,..závada znemožnila bodově uspět.Teď dvakrát padl,ale padali i jiní,..prostě pech a bylo by třeba,se jednou chytit.Je mladej a to je jeho devíza.Nezatracoval bych ho jen proto,že odjel dva smolné závody.On o titul bojovat nebude,takže pořád času dost,aby šel pořadím nahoru.Když se daří, jde všechno,když se nedaří, je třeba vydržet a zlomit to.Žádný úspěch netrvá věčně a neúspěch,taky ne;-)

stále dobrý Schumi
7. května • 12:31

Malenno,..já Caseyho rád rozhodně nemám,ale jeho driftíky vážně mnohdy berou dech.Nicméně souhlasím,že Jorgeho tlak sakra pociťuje a jeho jakoby beztarostný úsměv po dojezdu,nějakou tu vrásku skrývá.Nad Jorgem se také všichni rozplývali,po roce 2010,tak teš se zase mnozí jiní,rozplývají nad Caseyho bezchybností a převahou.Ale já si taky myslím,že Jorgeho čas přijde a pak udeří a nebude k zastavení.Jeho jízda mi přijde klidná, jak v zaváděcím kole.Je myslím nejméně náchylný k chybování.Vyvést Caseyho z míry,není až tak těžké,..viděl jsem, jak málo stačí,když se nedaří v tréninku jet v červených políčkách.Stačí aby nevyhrál a bude problém.Daniho bych nepodceňoval.V létech minulých šel do l

Patrik Porač (patstreet)
7. května • 18:53

bezchybná až robotická jazda Horheho podľa mňa súvisí s tým,že chlapec používa elektronické pomocky tak o 15-20% viac ako Casey×ak sa to dá takto napísať×-vyzerá ako keby jazdil na elektromotore:-P,problém je,že z motky potom nedostane nič naviac;-)a asi mu ani regulované drifty nevonia.ich jazdecké štýli sú diametrálne odlišné.samozrejme,že každý by bol pod tlakom,keď mu chrbát celý závod dýcha ďalší chrt:-),o tom žiadna,bol by tam,aj keby jazdili v opačnom garde.jak tu píšete ,že má Casey umelý usmev,možno má možno nemá-ale ja som si všimol,že zas Horhe bol celkom sklamaný na tiskovke-spokojil sa z bodami do šampionátu.nestíha klokana,a to do toho dáva všecko.jeho tlak na Caseyho trval 3/4 závodu-potom "odpadol"a sám to dobre vie.sezona je ešte len na začiatku,ale bude musieť dosť pridať,aby porážal klokana.a osobne si myslím,že každé Caseyho takéto tažké víťazstvo ho robi silnejším a silnejším,a to sa nebavíme o tom,že kľukaté tratě sedia viac Yamahe než Honde.peace;-):-P:-)

stále dobrý Schumi
7. května • 22:05

Ale jo,respektuju tvůj názor,obzvlášť,když mu fandíš.Pokud jsi sledoval dojezd do park fermé,tak gratulace mechaniků i Jorgeho reakce na druhé místo,byla dost spontánní,..tam nebylo zklamání.Casey vede o bod,to je méně než nic.Myslím,že Jorge zvýší tlak v pravou chvíli.A pořád ještě říkám,..pozor na Daniho.Nevěřím,že tohle byl maximální projev,kterého je schopen.Vyčkává;-)

stále dobrý Schumi
7. května • 12:44

Tomuto nerozumím,..v půlce mi to uteklo:-@

odstraneno jannyk F1
7. května • 12:10

Kdo nyní spravuje Krátké zprávy? Nebezpečně se začínají blížit zeleným KZ :-( (Kde se ovšem pan Richtr netají tím, že je to "volný" účet na Twitteru, který on spravuje, tudíž KZ z něj tak beru.) Jakou informační hodnotu má pro nás např. sdělení, které je odpovědí pro pana Bešku (na jeho dotaz: ...kterej bambula komentuje závod...?), kde se dozvídáme, že pan Joska Kubíček není z pohledu motorek žádný ňouma? To snad víme všichni ne? Nebo, že v dnešním vydání MF věnuje motorkám jen kousek místa? To je tak známá věc, že není potřeba, ji tu "popularizovat". Já chci vědět jako dřív, co je s např. s Colinem, chci tam mít zprávu o Hanikovi...prostě zprávy ZEVNITŘ MotoGP...a raději víc info než smajlíků, ty si užiju vedle. Děkuji
(nic proti nikomu, jen připomínky, na které se zde, naštěstí, vždy nějakým způsobem reflektovalo, takže dělám jen to, na co jsem byla dosud zvyklá :-))

DanR F1
7. května • 12:42

Zapomeň na to, že ti někdo ze zdejšího namyšlenýho ansámblu (myslím hlavně Richtra) odpoví. Pokud chceš hodnotný zprávy ze světa dvou kol, zamiř na jinej server. Ten co, spravuje Petr Štola, je asi nejlepší. A jinak samozřejmě zahraniční weby, ale to není třeba připomínat. Tady se bohužel nic kloudnýho nedozvíš.

odstraneno jannyk F1
7. května • 12:50

nechci na jiný web, byť je znám všechny... mám ráda diskutující partu tady (navíc nejsem motorkářka, přesto mě tu nikdo - snad ;-) - nemá za debila se stupidními otázkami a názory, protože lidi tady jsou ochotni tolerovat můj zcela laický pohled). Nejsem si jistá, že bych se takhle mohla prezentovat jinde. Ale to je fuk, samozřejmě, že si zprávy obstarám i jinde vč. "zahraničí"....přesto stále doufám, že "náš" web bude brzy opět "přívětivý" ;-)

stále dobrý Schumi
7. května • 12:55

Víra hory přenáší:-D;-)

odstraneno jannyk F1
7. května • 14:34

vidis, jde to! Diky :-)

stále dobrý Schumi
7. května • 22:07

Pokud vím,šlo to vždycky;-)

odstraneno jannyk F1
7. května • 12:58

:-P i takhle cítím tu jemnou nuanci posměchu mé naivitě! :-P :-D

stále dobrý Schumi
7. května • 17:31

Omyl Jani,..NIKDY jsem tě neměl za naivku;-)

stále dobrý Schumi
7. května • 12:19

Dotaz mít můžeš,ale buď sic jistá,že zůstane bez odezvy.Také jsem se dotazoval a odpovědí mi bylo přehlížení širých lánů.Takže zapomeň na aktuální KZ,protože Petr Czyž je pryč a pokud ani pana Pastorka nenechají tvořit,máme smůlu.O profesionalitě,či o člověku,který by byl schopen dýchat s tímto webem pro své věrné ovečky,si musíme zatím nechat jen zdát.;-)

stále dobrý Schumi
7. května • 12:47

Není problém převzít a doplnit článek,ale tohle je o "dýchání" s tímto webem,..to je o zájmu vědět a předat.

odstraneno jannyk F1
7. května • 12:25

Já vím, dobře, snad se to usadí, ale už jsme mohli vědět, že dnes se v Estorilu netestuje kvůli zcela mokré trati a nepřetržitému dešti...atd...to je to, co tu hledám!

DanR F1
7. května • 11:27

Uff, tak Nickyho motorka měla problémy s elektronikou kvůli interferencím nějakýho radiovýho signálu kolem trati. Prý motorka vůbec nevěděla, že je na trati a dělala si, co chtěla. Jak je něco takovýho vůbec možný, já myslel, že to mají dokonale odstíněný proti vnějším vlivům. Že by další důsledek italskýho bordelu?

odstraneno jannyk F1
7. května • 12:11

:-O a to fakt jde, jo? Tomu se ani nechce věřit....si ten Estoril teda hezky zahrává.... :-S

marlenna
7. května • 10:34

První trojice... V předchozích komentářích se hodně lidí rozplývalo na Caseyho drifty a jeho jezdeckým uměním. Mě spíš přišlo, že místy nezvládal svůj motocykl. Obzvlášť ve chvílích, kdy mu Jorge čuchal k výfuku. Jak někdo napsal dříve, Jorge je liška podšitá a ačkoli Caseyho nepředjel, určitě to nebylo tak bezproblémové vítězství, jak se náš klokánek tváří. Jorge ho oproti minulé sezóně dostává pod tlak, to je zřejmé. Dani se ctí uzavírá první trojku, ale na první dva závodníky prostě nemá, bohužel. Obě motorky Monster Techu předvedly pěkné výkony, ale bohužel na první tři jezdce nemají, škoda... A teď náš jediný jezdec v kategorii Moto GP. Můj pocit je, že měl zůstat ještě nějaký čásek v nižší kubatuře, sehnat si nějakou pěknou a hlavně ovladatelnou motorku a vyjet si titul. Já si na rozdíl od některých myslím, že na to má. On prostě ještě nedorostl. Tenhle italský peklostroj je oříšek i pro mnohem zkušenějšího jezdce a je to čisté zlo v Moto GP. A ano, Kája vyjede a brzo vo zem buchne, ale zvedne se a jede dál. Tohle zvládne málokterý jezdec a to je část úspěchu. Můj názor je ten, že babeta přímo z pekelné díry + to, že je ještě jezdecké ucho + psychika = kolotoč pádů.
A lidem, kteří tu furt špačkují, že Moto GP je nuda, superbiky jsou lepší, a že Santa neexistuje... To jsem tu četla už tisíckrát. Ano, máme právo svobodného projevu, je to zakotveno v Listina základních práv a svobod, to nepopírám, ale jděte si remcat na Novinky. Chci číst smysluplné příspěvky od Jannyka, Schumiho, Mamby a dalších. Tak jsem se zdravě rozčílila a teď můžete palečkovat, ale pamatujte, kdož bez viny, hoď první palečkem.:-D

radek
7. května • 11:21

Promiň ale Kameníkovi drifty můžeš vídat už od nepaměti. Je to jeho styl a mnozí ho napodobují. U Ducatky mu občes ustřelilo přední kolo a spadl, ale na Hondě při driftu zatím nikdy při závodu nezaváhal-nespadl. A Chorche mu zatím kouká smutně na záda... tomu se stěží dá říkat vyčkávací taktika...A Kája je letos mnohem horší ve výkonech než loni. Loni soupeřil Calem o nováčka roku...a kde je dnes Cal a kde je Karel...

Patrik Porač (patstreet)
7. května • 18:32

čo sa týka Caseyho-naprostá pravda;-)

mamba54
7. května • 10:51

Vpodstatě ti dávám za pravdu, až na jednu maličkost. A tou je ten návrat do Moto2. S tím si dovolím polemizovat. Nejde ani tak o to, že by to byl krok zpět, ale co by to přineslo? Styl jízdy je zcela odlišný a nikde není napsáno, že by zákonitě musel uspět. Podívej se na Iannoneho. Loni ho všichni vynášeli do nebe, viděli v něm nového jezdce MGP. A podívej na jeho letošní, byť jen dosavadní výsledky. Nebo podobný případ, Elias. Předloňský mistr světa, loni v MGP fiasko a letos zatím po návratu taky nic moc.:-( Je tam těch mladých ,dravých aspirantů plno! Nikdo nemá nic jisté a proč tedy riskovat v té mlýnici? Dle mého názoru by to byl jen ztracený rok. A pak se dostávat horko těžko znova tam, kde už je? Říká se, že druhý rok ve vyšší soutěži, v jakémkoliv sportu je vždy těžší, než ten první. Zatím se to potvrzuje i zde, ale věřím, že to Kája překoná.;-)

marlenna
7. května • 11:02

Hmmm, s Iannonem máš pravdu, ale jaká je alternativa? Taky bych byla ráda, aby Kája zůstal v nejvyšší kubatuře, ale s těmi výsledky co má? Je to spíš trápení. :-( Pro něj i pro nás...

74Jirka
7. května • 10:48

Moc pěkně napsáno, tleskám:-)

radek
7. května • 9:00

Stoner opět přdvedl že je dvojnásobným mistrem světa oprávněně...V poměrně nudném závodě se bavil krásnýma driftama...a souboj o první místo nepřipustil...klobouk dolů před jeho uměním a odvahou.

DanR F1
7. května • 0:04

Škoda, že měl Nicky v háji elektroniku. Moc by mě zajímalo přímý srovnání s Rossim, pokud by byl jeho bike v pořádku. Takhle byl sice Rossi nejrychlejší na Ducati, ale to nic nemění na tom, že jsou v hodně velký ... a jen tak se z ní nevyhrabou.
O titulu podle mě netřeba uvažovat, tam je to daný, Stoner si jede to svoje, co mu v pohodě stačí, když se na něj Lorenzo přitáhne, tak trošku otočí plynem a zase ujede a ani se při tom moc nenadře a daruje nám navíc pár krásným driftů. Převaha Hondy nad ostatníma je letos obrovská a nedivili bych se, kdyby letos Stoner udělal rekord v počtu vítězství během jedné sezony. Motorku na to rozhodně má a pokud bude sloužit zdraví, jen horko těžko ho budou ostatní honit.

Milda Vale (milda.vale)
7. května • 6:07

no tak obrovská převaha Hondy proti Yamaze tedy není ani náhodou!Pokud bereš to že dolej Lorenzo 1,4sekundy za Stonerem za obrovskou výhodu no tak to tedy potom jooo to je fakt výhra o parník ;-);-);-) já to vidím trochu jinak.Chorke čeká na Stonerovou chybu,sie ji ztím neudělal,ale nutí ho tím,že mu během závodu je schopen sekundovat,a jezdit za ním do sekuny,tak Stoner musí naopak tlačit pořád na pilu,aby Chorkeho udržel za zády.Chorke je liška podšitá,a věřím,že jeho chvíle ještě přijde a ukáže,že i on dokáže vítězit a porazit Hondu a Stonera na ní.Každopádně sezona je dlouhá a stát se může cokoliv ;-);-);-)

smiders F1
6. května • 21:19

Bída, co říci více. Ale hlavně se dát do kupy, a i kdyby tahle sezona stála za prd, bude příští dobrá. Viz Rendy loni. ;-);-);-)

kmet F1
6. května • 20:53

Já se jenom divím, že Abraham st. neangažuje pořádného jezdce. Kdyby toho svého synka nechal doma, aby se válel u televize, tak by ho to přišlo na podstatně míň peněz. A navíc by měl jistotu, že se synkovi nic nestane, že maximálně spadne z gauče.

stále dobrý Schumi
6. května • 22:42

Já se zase divím tobě,..víš co je to mistrovství světa?Seděl jsi vůbec někdy za řidítky silnějšího motocyklu?Umíš si vůbec představit jak akceleruje takový speciál?Umíš si vůbec představit,co jezdec ustojí při brždění ze 330km třeba na devadesát??Asi ne a na tom gauči se povaluješ sám,na pupku noťas a pak tě napadají podobné věci:-( Jinak bys nemohl tohle napsat.

kmet F1
7. května • 20:38

Nebudeš asi věřit, ale čistě náhodou něco málo o tom vím. A taky vím, že k závodnímu ježdění na motorce nestačí mít jenom prachy, ale hlavně talent na takové ježdění. A taky vím co to je když Ti pomalu umírá kamarád jen proto, že prostě neměl tolik talentu a štěstí jako ti ostatní, kterým se chtěl vyrovnat. A rychlám motocyklu jsem určitě jezdil dřív než Ty jsi začal tahat kačera po dvoře.

radek
7. května • 8:33

Promiň, ale to co letos Karel předvádí je tragédie. Jsem rád že máme zastupce v Moto GP ale pokud bude jezdit to co doposud, bude lepší to zabalit....To dívat se na Jakuba Kornfeje to je jiný zážitek...

mamba54
7. května • 10:39

Nezlob se, ale když to nazýváš "tragédií", tak asi opravdu nemáš reálnou představu o tom, co jsou motocyklové závody, jak probíhají a co to obnáší je dokončit, byť jen daleko za body. Tebe to štve z pohledu fanouška, to dovedu pochopit, ale o to víc to štve samotného Karla a členy jeho týmu. Tím si buď jist. A jen oni sami to mají v rukách a jen oni sami s tím mohou něco udělat. Nám ostatním nezbývá, než jim věřit, že to dokážou a fandit jim. Nějaké pošklabování a zesměšňování z naší strany jim k tomu rozhodně nepomůže. ;-)Někdo tu psal o penězích, co to stojí. Jistě, stojí to moc. Ale nás to trápit nemusí. Jde o soukromé peníze Abrahama st., eventuálně sponzorů. Nejde o peníze z našich daní.:-P Navíc Karel má letos postavenu smlouvu s Ducati tak, že pokud se něco stane, zaplatí to Ducati.;-) Takže malověrnost není na místě, naopak, chce to povzbudit, GO, Abaja,GO!:-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
6. května • 21:29

To není špatnej nápad:-O. Mohl by angažovat Valeho, ten nepadá, a výsledky jsou celkem podobné s Karlem. Jj, máš pravdu, je opravdu fronta dobrých jezdců před bránou Ducati....a za ty prachy. Já se taky panu Abrahámovi dívím.....:-D:-D, ale tobě ještě víc:-P:-P:-(

SPiRiT7777
6. května • 21:02

:-D :-D Trefa do cernyho :-)

SPiRiT7777
6. května • 19:32

Vozembouch nezklamal, Stoner jako vzdycky, Lorenzo zakousnutej do Stonera, Pedrosa delal peknej ocas jako vetsinu casu co je na trati pri kazdym zavodu, Dovi a Cal asi jedini co aspon trochu bojovali,Bautista mile prekvapil, Rossi me prijemne prekvapil celkovou ztratou na prvniho, Spies zajel letosni klasiku takze nic moc na to ze ma tovarni M1, Bradl uz si zvyka, Barbera nemel dneska dobrou taznou kobylu, Hayden mel podelany nastaveni, a o CRT nemusim psat , druha liga jako vzdy, dneska oproti superbikum nuda prakticky jako pokazde, takze moto gp me zacina lahko nudit :-D

radek
7. května • 8:39

Můžeš mi říct co jsi viděl tentokrát na SBK? První jízda zrušena, druhá na 8 kol.....

Alzer
6. května • 20:23

Když mě něco nudí,tak na to nekoukám a pak tu nemusím plakat.Vývoj závodu se nedá nikdy předvídat,ale jsem šťastný že to mohu vidět a být u toho alespoň na obrazovce,protože tu krásnou techniku a ten sport mám rád.

Jaroslav Petřík (jarpet)
6. května • 19:37

Ten červený máš za toho "vozemboucha", jinak v pohodě;-)

SPiRiT7777
6. května • 19:44

No musis chapat jednu vec, vzdycky kdyz jsem se koukal na motky a tridu MotoGP tak Karel to vetsinou zahodil, jindy ma nejakou zavadu a tak videt ho za cilovou lajnou je dost vzacnost a tak i kdyz jsem byl zpocatku proti tomuto oznaceni a nekteri to tu pouzivali uz minuly rok... tak me nenapada uz jiny vyraz , to ze pada casto to je fakt ..

Jaroslav Petřík (jarpet)
6. května • 20:13

A ty se snaž pochopit že mám pupínky při slově "vozembouch". Jistá slavná paní J.K. Rowlingová (autorka Heryho Pottera) kritizovala česko za klecové lůžka v ústavech. Dodnes jí to nemohu odpustit, protože ač potom uznala, že je to nesmysl, tak do té doby se podařilo několika chovancům utéct. Jedním z nich je třeba ŠOTEK, který zabloudil zrovna k nám s tím vozembouchem přišel;-)

rumovniknarumu
6. května • 21:29

to jsi trefil tak,až jsem se musel smát jak sviňa;-)

stále dobrý Schumi
6. května • 18:36

Bude to asi slušnej mazec o titul a myslím,že u téhle trojky rozhodne,kdo z nich to první pošle do kačeru a ztratí body.Casey si Jorgeho nepustil k tělu po celý závod tak,aby Jorge mohl zaútočit.Dani zase neohrozil Jorgeho,byť byli všichni jako na gumičce.Jak někdo z nich udělá první chybu a nebude bodovat,bude se zpět dotahovat hodně pomalu.Nejistěji mi na bajku připadá Jorge.Co se děje s Benem,suď bůh,..a Vale?No,..potěšil mi dneska oko,nebyl zase tak daleko,naopak ostatní Ducatky nechal slušně za sebou,takže opět malý progres a bylo na něm vidět,že byl se sebou docela spokojenej.A když k tomu připočítám Jakubovu desítku,byl to fajn víkend;-)

SpectOr F1
6. května • 18:33

Ty superbiky jsou dneska neuvěřitelná trapárna. Oni raději ani nevyjedou a budou na ten déšť čekat na startu... pokud vůbec nějakej přijde.

radek
7. května • 8:45

souhlas..jsou to primadony, ostatní jezdit za deště jezdit mohli...

unavix F1
6. května • 17:47

Hanika super!
Kornfik neměl evidentně správné nastavení a bylo to spíš trápení,ale 10 flek dobrý.
Co se týče Abaji - pokud není zdravotně ok tak na to nemá lézt.Pokud na to vleze a opět sebou pleskne tak je to jeho chyba.Otázkou je co je horší ve výsledku jestli on jako jezdec nebo ducduc jako bajk.Jedno je teď už jistý,starej kadel se měl na duc vybodnout a pořídit o polovinu levněji Aprilii.Ve výsledku by to stačilo na stejný umístnění a nebyli by takový trable.
Jak ta motka není podle představ Karla tak to rve přes hranu a pak sebou dycky práskne.
Ale když na to maj tak proč ne.Já to neplatím takže mě je to v podstatě fuck.
Letos to bohužel na lepší jak poslední místo mezi továrníma speciálama stačit nebude a v půlce sezony začne dostávat na prdel i od CRT.
Sem zvědav co za román vypustí tým do světa.Ale minimálně Bradla a Barberu by měl pojíždět nebo s nima aspoň držet krok.

stále dobrý Schumi
6. května • 18:37

Barbera s Bradlem krok tedy moc nedrží:-P

SpectOr F1
6. května • 18:24

S Bradlem nemůže bojovat. Vždyť ten jezdí na o třídu lepší Hondě. To, že je nováček sice hraje určitou roli, ale Ducati (ještě k tomu netovární, což je hlavně u Duc těžkej rozdíl) prostě nestačí. S Barberou by ale měl bojovat, v nejlepším případě ho pojíždět. Letos ale mají v Cardionu nějakej problém. Buď Karlovi nesedí litr, nebo ho neumí mechanici pořádně nastavit, nebo má Barbera lepší díly. Karel ale špatnej určitě není, vždyť lodi jezdil hodně pěkně.

Red Devil F1
6. května • 17:52

Karel i přes problémy s krční páteří jezdil cca 2s za Nickym , takže jestli je to bajkem nebo Karlem si snad odpovíš sám ;-)

ascari2
6. května • 18:40

Tak možná má zdravotní problém,ale to pak dost riskuje, když na motorku leze.Nedají se čekat zázraky,ale Abaja bojuje s CRT, ze speciálů je nejhorší a to nejen v pořadí. Horší zpráva jsou časové odstupy. Dnes v zahřívačce měl skoro sekundu na Barberu, jezdícím na taky netovární Dukatce.Vloni jako nováček jezdil líp.:-S

stále dobrý Schumi
6. května • 22:35

Ještě pokud jde o CRT,..ve chvíli kdy spadl a to bylo dost brzo,byly CRTéčka za ním přes pět vteřin,tak bych o nějakém "boji" moc nemluvil.

stále dobrý Schumi
6. května • 18:23

Pokud Karel není zdravotně fit,těžko se dá jet s plnou koncentrací při plném výkonu.Že je tento model Ducny výkonově daleko za Yamahou i Hondou,musí být jasné každému,kdo třídu MotoGP sleduje.Měl za Haydenem ztrátu 4,5 vt.V okamžiku kdy to zahodil,to nebyly ani celé dvě.Tak zase s tím co má,tak špatně nejel.Je to těžký vstup do sezóny,dvakrát za sebou spadl,ale věřím,že má vybráno a začne jezdit tam,co Barbera.

SpectOr F1
6. května • 17:32

Tak Kája Hanika zopakoval 3. místo. Ale ten klum má na vítězství absolutně bez problému.

74Jirka
6. května • 17:34

Chtělo by to asi trochu větší top speed

SpectOr F1
6. května • 17:37

To speed měl dobrou, to asi přes noc vyřešili. Bohužel mu nevyšel poslední slipstream, kterej mu vycházel v každým kole před tím :-(

74Jirka
6. května • 17:38

Ale dobrý, dvě bedny se počítají. Myslím, že ho letos na bedně uvidíme často.;-)

SpectOr F1
6. května • 17:39

Tak tak. Já to vidím i na nějaký to vítězství. Má na to a teď už je potřeba jenom trocha štěstí.

Red Devil F1
6. května • 17:43

No angličtinu neovládám, ale tak nějak jsem z od komentátorů vytušil i z několika použitých slov, že Karel měl mít ten nejlepší výjezd a rychlost na cílovce...

SpectOr F1
6. května • 18:26

Jo. Říkali, že museli přes noc změnili převody, protože včera se mu rychlost zcházela. Dnes to bylo o 100% lepší.

74Jirka
6. května • 17:45

Já jsem to měl bez zvuku, ale je dobrý , že mu to jde a jezdí v čelní skupině. Brzo ho uvidíme snad i v MS.

Ridickvojta
6. května • 18:02

Pokud budou prachy a sponzoři:-( Vem si jak dopadl Popov :-(:-(

Red Devil F1
6. května • 18:05

No pokud je to tak jak si všichni myslíme, tak dobrá rada je držet se dál od České pojištovny a nebude uset řešit výpadek sponzoringu těsně před sezónou (teda pokud neodstoupil jak říkal Mamba54 možná Impromat)

SpectOr F1
6. května • 17:26

Alt teď Hanikovi takřka zničil závod... Himl hergot.

74Jirka
6. května • 17:27

Karel zabral a stáhl první dva

74Jirka
6. května • 17:31

Tak máme opět třetí místo a druhá bedna o víkendu. Gratulace.:-)

SpectOr F1
6. května • 17:32

:-)

Dyzl F1
6. května • 17:04

Při reklamách jsem prakticky nepřepínal a šel si něco dělat. Když si představím kolik peněz oproti Moto2 a Moto3 se do toho leje. I Superbike a Supersporty jsou proti tomu zlaté. A to zaházeli loňské vymakané motorky a udělali takovýto slepenec prakticky dvou kategorií.
Jinak mne tedy potěšil Bautista a Rossi, ten zjevně potěšil i sám sebe. Bradl se také zjevně chytá a hovořit o špici je snad zbytečné. Zubatec byl jasný od první zatáčky a další si odjeli to svoje.

SpectOr F1
6. května • 17:02

Kája dobrej start, teď udržet motku na dvou kolech a bude to dobrý :-)

hal F1
6. května • 16:42

Pro mě zatím je tento závod kandidátem č. 1. na nejnudnější závod sezóny.. :-SSpravili to Moto2 a Moto3

Dyzl F1
6. května • 17:05

Pravdu díš. Může být ale ještě hůře.

Ridickvojta
6. května • 16:14

Aha =) Já viděl na DSF jak dávají sestřih, tak jsem myslel že jeli dneska =) No tak to se těším na 2. závod ;) =)

Šotek.
6. května • 16:12

Super den,me predpoklady se naplnuji.

MadMax F1
6. května • 16:15

Jo, já myslel, že jsi prorokoval, že Jorge se nevejde do Top TEN. Takže se vyplňuje leda kulové.

Šotek.
6. května • 16:20

OK.

SpectOr F1
6. května • 16:04

Tohle nechápu... Kuba jezdí časy na úrovní dvojice, co bojuje o 3. flek, ale přitom se propadá dolů... Toš sakra co to je? Dneska si vybírá smůly na půl sezony.

Dyzl F1
6. května • 17:10

Nevidím to tak černě. Nezapomeň, že se v té velké skrumáži vzájemně brzdili a ztráceli na celkem ukázněně a takticky jedoucí tři dvojice před nimi. To desáté místo je úspěch. Cortese to dělal dobře, vozil se za rychlým Viňalesem a začal válčit až ke konci závodu. To v té velké skupině nešlo, byly tam neustálé poziční boje a ataky.

SpectOr F1
6. května • 16:14

Tak alespoň ta desítka tam je.

VALE46!!!
6. května • 16:02

áá Iwema je dole ..další dnešní česká smůla !:-@:-S

Patrik Porač (patstreet)
6. května • 15:58

za mňa dobrý závod-celý čas ma držal Horhe v napetí-teda do polovice závodu,že by mohol niečo skúsiť na Caseyho-ale....Casey sa mu vyrovnáva aj po psychickej stránke,a nerobí chyby;-)sa mi zdá ,že celý závod odjazdil pod 1:38-má niekto štatistiku?Horhe dobre-ale Casey ho dáva už aj na jeho okruhoch...tak uvidíme jak sa zvrtne sezona.Pedro-na titul može zabudnuť-pokial budú jazdiť Ty dvaja pred ním.monstery?vyzerá to,že si o sezonu zahrajú spoločne-minišampionat:-)ešte sa k nim možno pridá Alvaro-výrazne sa zlepšuje;-)Vale najlepší závod zatial-aj mal po právu radosť po závode:-PBen-no....niečo nefunguje-aby si to nepoprdel sám.Kája ten to samé-zatial slabota:-(

SpectOr F1
6. května • 15:54

Dneska bohové motorsportu Čechům nepřejou :-( I Kuba je dnes takovej "bezzubej" a zatím se jen propadá. A to on je, řekl bych hodně útočnej typ.

odstraneno jannyk F1
6. května • 15:57

fakt na pytel dneska :-S snad "rokíkapák" Karel bude výjimka!

SpectOr F1
6. května • 16:00

No jó, ještě tohle! Streamuje se to někde na webu? Nebo Rookies vysílaný nejsou?

74Jirka
6. května • 16:11

Streem přímo na ofiko stránkách http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Red-Bull-Rookies-Cup/001242963846505

SpectOr F1
6. května • 16:25

Taky díky.

odstraneno jannyk F1
6. května • 16:07

tady http://live.redbull.tv/events/43/rookies-cup-round-4/ ofiko

SpectOr F1
6. května • 16:24

chro chro chro, děkuji ;-)

odstraneno jannyk F1
6. května • 15:50

upřímně se musím přiznat, že NĚKTERÉ z vás začínám ale pěěěkněěě nenávidět :-@ :-@ :-@ (s64 a patstreet ví o kom mluvím :-P) ;-) :-D :-D :-DTakže:
Závod nudný, Casey už má skalpy všech okruhů, tak už by se na to mohl vyprdnout, velebnosti....jinak vše je řečeno níže, proč papouškovat ;-)A teď trochu čísel:
100% tip si připsali na své konto: s64 (:-@), pastreet (:-@), asyn, P.o.p a tomíček - všem moc gratuluji :-)
Opět nemáme žádný správný "dvojtip", takže všem, co získali po bodíku také gratuluji - http://picasaweb.google.com/117668636080899160893/Motogp2012#5736842128621661314 (včetně ovieda.fan ;-))Samozřejmě se nám taky změnilo celkové pořadí v individuálkách http://picasaweb.google.com/117668636080899160893/Motogp2012#5729151708547928386 (třem prozatím vedoucím týpkům gratuluji, všechny bez výjimky upozorňuji, ať se zdrží komentářů k mému bodovému zisku!!! :-@ :-@ :-@)
:-D
Všem beze zbytku přeji krásný zbytek neděle :-)

Patrik Porač (patstreet)
6. května • 17:23

Ty vieš ako ma potešiť;-):-P:-Ddakujemdakujemdakujem

odstraneno jannyk F1
6. května • 19:13

vím ;-)

Red Devil F1
6. května • 16:29

Já ti řeknu proč tě sero. - něco jiného je někomu fandit a něco jiného dávat Jorgeho pořád na první místo v tipovačce ;-):-P

Eva Husáková
6. května • 16:35

kromě toho, že jannyk nedala Jorgeho na 1. místo zrovna, když vyhrál

odstraneno jannyk F1
6. května • 19:14

jsi hodná, děkuji za obhajobu ;-)

Eva Husáková
6. května • 20:52

NZ. A když ne ty, tak já Jorgeho budu dávat na 1. místo klidně celou sezonu. Souhlasím totiž se stále dobrý Schumi, že letos jsou Stoner a Jorge vyrovnaní a bude záležet na tom, kdo 1. udělá chybu.

Šotek.
6. května • 15:39

Jorge si užil:-D

odstraneno jannyk F1
6. května • 15:55

a co si užil? Nechápu...prokazatelně sis ale neužil ty, když tu už třetí den bez přestávky onanuješ nad červenými palci

Šotek.
6. května • 16:18

;-)

MadMax F1
6. května • 16:11

Hlavně to jak vocásek tipoval, že se Jorge nevede do TOP TEN.

Jaroslav Petřík (jarpet)
6. května • 15:32

Co na to říct. Caseymu už by s64ka měl domluvit, protože to je nechutný:-D:-D;-)
Karel asi doplatil na to, že za každou cenu chtěl dojet Haydena a přepískl to. Hayden a Spies tedy docela špatný a je to už třetí závod. Ten jezdil líp na satelitu, než u továrny. Vale ten vlastně jel to co v kvaldě, tak i přesně vychází těch 26s za Caseyem. Je to velká díra:-(. Už aby byl zpět u Yamahy a s Jorgem proháněly Hondy:-P;-). Dneska jsem Jorgeho a Daniho strkal dopředu i očima, ale houby platný...klokan měl prázdný vak;-):-)

Ridickvojta
6. května • 15:20

V Red bBll rookie cup HANIKA 3. místo :-):-):-) GRATULACE NEJVĚTŠÍ!!!!:-):-);-)

74Jirka
6. května • 15:30

To je ze včerejška. Dneska jedou v 17:00. Jinak souhlas a ještě jednou gratulace.

SpectOr F1
6. května • 15:30

I v druhým závodě? Moc pěkný :-)

s64
6. května • 15:16

Blahopřání Caseymu.Bodíky jsou doma jupíííí a to se počítá :-DJinak to byl zatím asi nejnudnější závod.:-(Pochvalu zaslouží Andrea a Cal .Ben se stále hledá a Karel opět nezklamal.;-)Bradl si na nováčka vede velmi slučně.:-O

74Jirka
6. května • 15:29

Měl si Jorge prohodit s klokanem, měl bych dva bodíky. Takhle mám nulu:-(. Tak snad příště:-). Gratulace všem!

VALE46!!!
6. května • 15:12

Po třetí šli hned od startu do čela trojice Pedrosa,Lorenzo a Stoner pak za nima Monstři a potom zbytek pole, Po třetí to Abrahám zabalil a kdyby neměl v Qataru Stoner problémy s tou rukou tak jsou i po třetí za sebou stejná podiová umístění :-S Do třetice všeho dobrého i zlého ,snad se to začne trochu víc promíchavat ;-) ...jo jo Ten MARCO58 tam prostě chybí :-@:-(:-(

Jan Chuchma (acidphase)
6. května • 15:09

myslím, že šutr neměl až takové problémy, jak tvrdil joska, zkusil první kol, a pak sa udržoval vepředu, tak bay neoddělával gumy, že by konečně pochopil, jak sa obhajuje titul? :-Pže by crutchlow nahradil spiesa u továrny eště letos? :-O

Šotek.
6. května • 15:08

Caséééy!!!

VALE46!!!
6. května • 15:14

Super no už víme dávno ,že mu fandíš :-D:-D:-O nemusíš tady tyhle stupidní příspěvky dávat po každém treninku a po každém závodě :-@;-)

Šotek.
6. května • 15:24

Je zapotřebί se zviditelnit.

VALE46!!!
6. května • 15:26

No to možná jo,ale asi ne takovým způsobem jako to děláš ty ;-)

Ridickvojta
6. května • 15:08

Bezva závod :-) Čekal jsem malinko větší drama o vítězství, ale i tak bomba ;) Teď ještě, aby Kuba zopakoval Jerez ale vynechal ten pád :-)

juwannaman
6. května • 15:02

Stoner,pedrosa,lorenzo klasika,pochvala dovi,rossi mini zlepšení a abraham no coment

Doporučujeme

Články odjinud