V závodu Moto2 vyhrál Toni Elías, Karel Abraham pátý

18 komentářů

xinef
18. července • 22:34

Elias zajel skvělý závod. Dokázal dojet a předjet skvěle jedoucího Iannoneho, takže nám tenhle Ital nakonec nepředvedl žádný trhák a Elias nám ukázal, jak jezdí správný závodník.
A Rolfo bude mít z takového parádního výsledku jistě taky velkou radost.
A Abája bez komentáře super výkon.mamba54: Samozřejmě, že jeho umístění nelze zpochybňovat. On se totiž na rozdíl od svých soupeřů na té motorce udržel. To, že spadli byla čistě jejich vina a chyba. Žádný hromadný pád nebo jiné nezaviněné nehody, takže 5. místo je čistě Abájova práce.;-)

stále dobrý Schumi
18. července • 22:42

Elias je mistrem svého řemesla.V královské třídě,není špatných jezdců.Rolfo je starý kozák a pamatuje mnohou bednu ve dvěpade.To,že Abája nepadá,se dá příčíst i technice.Má dostatečně rychlé nářadí a může jít bez nadměrného rizika do soubojů.Pokud stačí na rychlém úseku,nemusí vše jen dohánět brzdami a následným,pomalým výjezdem.Dodá to na jistotě a sebevědomí.

:-)
18. července • 21:05

krásný,krásný!!tony a abája super progres!poslední dobou víc a víc sleduju kájův styl,osmikilo i litr mu budou sedět-můj názor.škoda že nepršelo,abája mohl mít už bednu;-):-)

hubas111
18. července • 18:26

Je bezva, že Abája bude mít pravděpodobně příští rok šanci jet na stroji královské kubatury. Jen bych ho rád viděl co nejvíše, ideálně odejít z této kubstury minimálně do třetího fleku. On se sice posouvá stále výš, ale řekněme si narovinu, že v 125 i v 250 se nikdy do TOP 5 v celkovém pořadí nikdy nedostal.
Jinak samozřejmě Abájovi přeji o tom žádná.....

stále dobrý Schumi
18. července • 21:41

Abája odcházel z malorážek v 16-ti letech.V 17-ti vlezl mezi vlky do dvěpade a v devatenácti,už tam byly dvě šestky a dokázal pokořit v přímém souboji i Aoyamu!!Tady úžasnej progres,..jak je to dlouho,co jsme byli rádi za umístění kolem 14-tého místa a on tam už dokáže strkat umístění v top 5 !!Nač čekat na celk. umístění do trojky v Moto2 ?? K čemu ztrácet roky? Jen ať se v Moto GP obouchá a získá zkušenosti na osmikile,..na litrech pak, jako když najde ;-)

RUM
18. července • 16:29

Abajovi gratulace, ještě jedno kolo a mohl být na bedně;-) Strhující závěr!!! Jinak Lukymu se lepí smůla na paty, tak doufejme, že ještě ukáže co v něm dřímá

mamba54
18. července • 16:18

Jsem velice rád,že se zde zatím neobjevily,tak jako na jiných stránkách,debilní příspěvky,zpochybnující Karlovo umístění s poukazem na počet odpadlých soupeřů.

odstraneno jannyk F1
18. července • 16:39

Pokud umím trochu počítat, tak nemůžu zpochybňovat. Abája byl po startu 14tý, upadlo tuším 5 jezdců ve startovním poli před ním, tzn. skončil by 9tý. Navíc s tímhle může argumentovat jen někdo, kdo ten závod neviděl. Karel jel opravdu skvěle a předjížděcí manévry na obrazovce byly, takže je mi líto toho, kdo se snižuje k těmhle skutečně debilním příspěvkům!
Jo, taky oceňuju, že se tady nikdo takhle hloupý nevyskytuje :-)
Dobrý závodník není jen ten, co rychle startuje, včas brzdí, správně akceleruje, ale i ten, co se udrží na motce, ne? ;-) To mi přijde tak nějak jako nedílná součást závodění :-D Neudrží se? No tak udělal chybu, no. Ale to neznamená, že všichni za ním hodí motku do škarpy a skončí, protože bude jejich umístění neoprávněné :-D (Nicky by mohl vyprávět ;-))

mamba54
18. července • 16:57

Jannyk:Zlatá slova.Dokážeš vystihnout podstatu závodění.:-).Vytesat to do kamene a s ním mlátit po hlavách ty tupce,co se třeba vyjadřují na Novinkách.:-@

odstraneno jannyk F1
18. července • 17:18

děkuju

Peter Kuchar (Sajdak)
18. července • 15:29

Veľkú radosť mi zase urobil Kaja Abrahám! :-) Tie predchádzajúce neúspechy možno teraz už takmer s istotou pripísať zlému podvozku. Teraz 4. a 5. miesto v rade, to už nie je náhoda. Dobré, dobré! ;-):-P Moto2 je teraz tou parádnou kategóriou,kde sa jazdí na ostrie noža. MotoGP trpí nedostatkom motoriek a tak len neostáva dúfať, že sa Kája bude držať ďalej tak dobre a keď sa vyvinie priaznivo situácia v MotoGP, z hľadiska výkonnosti bude mať plné právo štartovať v najsilnejšej kubatúre. Držím palce nech sa darí! ;-)

Vašek.ok
18. července • 15:00

Karlovi gratuluji.

stále dobrý Schumi
18. července • 13:43

Tak,..kafíčko a jdeme do "velkejch";-) kurňa,..za rok to bude na tuplovaný kafe,až tam bude i Abája:-P

stále dobrý Schumi
18. července • 13:40

Elias opravdu grandiózním způsobem dal najevo,odkud přišel a kam se bude vracet!A Abája si neskutečně "dělá" jméno,..je vidět v soubojích, jak i ti zkušení vlci uhnou,když to tam pošle a berou ten souboj, jako rovný s rovným !! Komentář bez konkurence,Kubíček s Číhou už jsou minulostí !!

The Fido 46
18. července • 13:31

Tomuhle se říká správnej závod a hlavně se skvělým komentátorem ;-) :-)

Patrik Porač (patstreet)
18. července • 13:31

jj,naprostý souhlas s tebou jannyk.moto2 parádní podívaná a Abája vynikající,je vidět že už nečeká na dobré umístnění až popadaj před ním soupeři.velká gratulace kájo;-);-);-)

odstraneno jannyk F1
18. července • 13:22

Klobouk dolů: FANTASTICKÝ závod Moto2 a navíc ta třešnička - Kája na 5.místě....nervy až do konce. Když k tomu ještě připočítám skvěle (nečekaně) emotivní komentář posledního kola od pana Svobody, tak dnešek je prostě nááádhernýýýý :-D :-D :-D

Agathon
18. července • 13:45

Výborný závod! Trošku mne štvalo, že když se Kája prodíral dopředu a hnal před sebou soupeře jako houf ovcí, tak si toho režie na můj vkus málo všímala. Ale možná je to jen můj neobjektívní názor a jsem na něj hrdý. :-) Ale jinak jel Kája neuvěřitelně, půl závodu jel tempo na úrovni pozdějšího vítěze Toniho Eliase. Škoda, že v závěru zpomalil a předjeli ho Rolfo s Nietem - jinak z toho mohla být i BEDNA! Nevadí... příště! Pokud bude pokračovat takto dál, tak o příští sezóně na Ducati nemám strach :-P

Doporučujeme

Články odjinud