Valentino Rossi popřel, že by chtěl skončit

48 komentářů

ooo
16. května • 22:19

Koukám, že se zde moc nezměnilo, co není milé o Valem, to je flameček??No nazdar:-P:-(
Ale jo, něco se přece změnilo, píše sem T.Richtr a portál, který se holedbal, že píše pouze ověřené zprávy a informace už mastí drby jak nejhorší bulvár a ještě týž den to dementujeme, že pane Richtr?:-S:-S
Vaše oblíbené slovo se stává bulvární a alibistické "prý" - ápropó copak copak, F1 už nene??"Valentino Rossi prý na konci letošní sezony ukončí kariéru"
"Valentino Rossi popřel, že by chtěl skončit"..no trochu jsem se obával, že snad pozici redaktora zde vezme nějaký "nestraník" nedej bóže třeba "patstreet" nebo "milda.vale" či "starý dobrý Schumi" Sorry nestraníci, anebo matka pluku "jannyk",
ale pane Richtr, tohle je snad ještě horší..:-S:-S:-(

odstraneno jannyk F1
16. května • 22:53

trojnulko buď v klidu, já jsem soudná :-P A každopádně se nestanu redaktorem, na to jsem příliš impulzivní...takže máš volné pole, můžeš se realizovat :-P

Jaroslav Petřík (jarpet)
14. května • 20:13

Tak opravdu jsi nepřekvapil, to fakt ne:-P;-).
Tady je tvá vysněná citace od Jeremyho, ale to ještě netušil, Že Ducati má je jeden centrální seřizovací element jako u mountfieldu sekačky. Proto Casey seděl víc v boxech, než jezdil...nebylo co seřizovat:-P;-)" Co se Valentinovi na motocyklu líbí ?“Má rád motocykl s dobrou přilnavostí vpředu i vzadu. Ovšem my se musíme pokoušet z toho co je k dispozici dostat maximum. Z toho co jsem viděl na trati a geometrie motocyklů Ducati, tak jezdí Nicky a Casey na velmi odlišném nastavení.”Kterému z nich se to pro Valentina bude blížit více ?“To je těžké říci bez znalosti, kde leží těžiště motocyklu a jak se chová. Ale nepochybně, asi nelze očekávat nějaká zásadní dramata. Když se dívám na některé slabší jezdce na Ducati, tak vidím, že jsou jejcih motocykly, podle mého názoru, na první pohled špatně nastavené. Tím nechci říci, že někdo dělá špatně svou práci. Pokud by jsme takový problém měli s Valentinem, tak ho vyřešíme za 80 vteřin, ale někteří jezdci nemají rádi, když je pak motocykl tak tvrdý a nemají ho dostatečně pod kontrolou. Ale když pak jezdí s takto měkkým motocyklem, tak se stejně dopředu nedostanou. Takže zkrátka musíte umět najít takové nastavení, které jezdci umožní mít motocykl pod kontrolou a přitom nebude tak měkké. Nemyslím si, že by byl na Ducati nějaký zásadní problém, ze kterého bychom měli mít obavy. Myslím že motocykl je jen nástroj k naší práci. Na trati se ten nástroj snažíš nabrousit, ale nevyrábíš ho, jen by jsi měl mít možnost nastavit ho tak, jak to jezdci vyhovuje. Dokud s Ducati neabsolvujeme jeden dva závody, tak nebudeme vědět, jak blízko k tomu jsme nebo o kolik se nám to podařilo zlepšit. Pokud se nám to podaří, a tak to teď vypadá, dobře pro Valentina. Pak to zřejmě není špatný motocykl. Zkrátka musíme počkat a uvidíme, jak to půjde.”Stačí:-)

s64
14. května • 21:36

Pro Caseyho Stonera je loňský mistrovský titul - který si vyjel suverenním způsobem - o to sladší, že Valentino Rossi má s motocyklem Ducati neustále neuvěřitelné problémy. A právě před svým příchodem k Ducati, to byli právě Rossi a Burgess kteří Stonerovy výsledky a výkony u Ducati hodně hlasitě kritizovali. Ještě koncem Stonerovi éry u Ducati Rossi prohlásil, že se dá těžko určit potenciál Ducati, neboť prý Stoner nejezdil na tomto motocyklu dostatečně bojovně a tvrdě."Pořád říkali, že my u Ducati nevíme, co máme dělat. Ale oni samotní byli letos i vloni desetkrát více spletení než tenkrát my. Chtěli něco a dostali to. A pak zase něco jiného a obdrželi všechno. Ale nic nefungovalo. Nevylepšili vůbec nic a na konci roku byli tak daleko vzadu jako na jeho začátku." Rossi s Burgessem si z něho neustále dělali legraci a třeba Burgess řekl: "Problém s předním "zaklapovacím" kolem u Ducati vyřeším za 80 sekund". No dvanáct Rossiho loňských pádů, z toho minimálně víc jak polovina přes přední kolo, této teorii australského technického guru moc neodpovídá.
"Veškeré jeho zesměšňování mých výsledků a jejich zlehčování mě pronásledovalo u Ducati řadu let. Vše se ale změnilo, když si sám sedl na Ducati a nepodařilo se mu nic jiného, než předtím Marcu Melandrimu či Nickymu Haydenovi".Od začátku jsem totiž věděl, že on na Ducati nebude rozhodně rychlejší než já. O tom jsem byl přesvědčen na 100%. Na začátku loňského roku se vymlouval na zranění ramene, ale své nejlepší výsledky získal právě s tímto zraněním. A když se rameno konečně uzdravilo, tak se jeho výsledky zhoršily. A ty jeho výmluvy pokračovaly až do samého finále. A oni už ani neví, kterým směrem se mají vydat i letos", říká dále v rozhovoru pro SpeedWeek Casey Stoner.

MadMax F1
15. května • 20:55

Teď pánům zbývá jen sklopit ocas mezi nohy a potupně se od Ducati vyplížit.

Jaroslav Petřík (jarpet)
15. května • 21:25

Tak to mohl napsat řetěz a vůl měl klidně dál snít. No nic, Ty už jinej nebudeš:-P

MadMax F1
15. května • 21:50

nebudu

Jaroslav Petřík (jarpet)
14. května • 22:08

Pan Miksik, alias boso.......vim odkud vitr vane. Ja chtel Maxovi jen potvrdit ty minuty :-D, ne z toho delat pozdvizeni:-P. Nejde mi wifi, tak mastim na telefonu:-)

odstraneno jannyk F1
14. května • 21:48

júúú, hezký flameček nám tu začíná! Super....bude co číst, těším se a díky :-)

Jaroslav Petřík (jarpet)
14. května • 20:18

CO TO JE:-O:-O?To mělo být pod MadMaxem;-):-D

MadMax F1
14. května • 20:37

nemůžeš z toho udělat výcuc? To je na mě moc dlouhé.

odstraneno jannyk F1
14. května • 20:41

stejnak tu není co číst, jen čti, Maxi, a reaguj ;-)

MadMax F1
14. května • 23:07

Já si to přečtu i s tím od 64 zítra po obědě, dnes nestíhám nic.

opinel
13. května • 18:30

...popřel to, ale zkončit by měl. Zabírá tam fleka někomu mladšímu a levnějšímu, to samé Burgess (mimochodem prý úprava Ducaty pro Valeho zabere jen pár hodin - hoho), už na to nemáte ani jeden chlapci. Být Valem, tak bych nešel ani do rallye, tam ho rozeberou taky, jak prvňáka. Snad WSBK i z Jeremim, tam by ještě pobavili spoustu motofandů (úplně vidím Valeho na Aprilii vedle Maxe:-D:-D ).

Jiří Svatohorský (Ferrarist F458)
14. května • 14:30

A taky kolik fanoušků a sledovanosti MotoGp ztratí, když Vale odejde...

MadMax F1
13. května • 20:11

Mě se tvůj názor líbí, ale to nikoho nepřekvapí. Hlavně vzpomenutí toho skoro 2 roky starého Burgesova komentáře o tom, že Ducati seřídí za pár minut.

Jaroslav Petřík (jarpet)
13. května • 20:08

A jejda, další mudrc:-O:-@
Cena Rossiho je o poptávce a nabídce, takže to neřeš. A že bys viděl Valeho s Jeremim v Wsbk....tak to je utopie:-P:-P:-D

kolja F1
9. května • 18:11

je potvrzen,takže mám radost.
Jen se ještě budu opakovat-o víkendu je AA v Brně,tak se přijděte mrknout.Je to zadara a můžem skáknout na pivko a pokecat.

dessa73
9. května • 12:09

Ja bych z toho nedelal drama, lepsi vice clanku nez mene. Musime to brat tak, ze nejakou dobu to bude spise sber clanku odkudkoli. Me spise prijde, ze fans kulhajiciho rudeho ore maji tak trosku zaslepene oci. Trosku soudnosti a nadhledu by nikomu a zvlast diskutujicim neuskodilo. Na druhou stranu zase ty zive diskuse jsou fajn takze za me p. Richter dela pomerne dobrou praci :-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
9. května • 18:52

dessa73..??
Ty jsi nespadl z višně, Ty padáš přímo z žebříčku hodnot a o to je to smutnější. Já radši jeden kvalitní, než dvacet.....jedna paní povídala.;-)

God
9. května • 12:56

T;-)ak když má člověk rád Blesk tak proč ne

God
9. května • 11:24

Tak nevím co vás překvapuje na bulvárním pisálkovi,třeba F1 dělá bohužel několik let a ještě pořád nepozná přední křídlo od zadního!!!Tech. znalosti-0,orientace v závodě-0,faktické poznámky-0 bulvár-10. Tak to je Richtr běžně se mu stává že pilot v boxu předjede sám sebe ;-)

Red Devil F1
9. května • 8:31

Tak možná se změní rozložení pole Moto3 : tým Ambrogio Next Racing (kde měl jezdit Míra Popov) končí s projektem Oral +šasi Aprilia RSV 125 a od LeMans pojedou se švýcarským šasím Suter a s pohonnou jednotkou Honda.

P.o.p
9. května • 8:23

Ted ráno jsem na to narazil jen tak pro pobavení http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qrIgFbE8ulg

Tomáš König (tomíček)
9. května • 11:23

Dost dobrý videa. Nejlepší je v čase 1:06 jak se Dani zasní, že ujíždí Caseymu a Jorgemu na člunu .... Fakt vtipný. :-D

P.o.p
8. května • 23:05

I když spojení Vale-Ducati není takové jaké si většina představovala Rossi není ten typ člověka co by to zabalil.Jestli se mu nebude i na dále dařit myslím si ,že počká do doby kdy do moto gp příjdou nové továrny jako Suza, Kawa, Aprilka či BMW a přejde k nim.

Jaroslav Petřík (jarpet)
8. května • 20:18

Koukl jsem jen na telefonu co je nového a šok!!!! Nebyl čas rozbalit článek, tak jsem byl trochu mimo, ale za hodinu udělám to samé a zase dementování předchozího:-O:-O:-O:-O:-O. Tak si tak nějak připadám jak na novinkách. Snad se to srovná a zase nebudeme bulvár. Bylo zvykem se tu dočíst čerstvé, ale OVĚŘENÉ info. Tohle je fakt o ničem a radost z toho má jen Mad max, který čte jen nadpisy.
Není mým zvykem sem dávat odkazy, ale jelikož je to tu momentálně na ...., tak to klidně dám. Každý hledací;-) fanda jistě zná...ale tady to prostě chybí.. http://www.motorelax.cz/clanky-MotoGP-Preziosi_tvrdi_ze_novy_typ_Ducati_se_chysta_pro_Laguna_Seca-id-3-kat-3-pl-29492.htm

marlenna
8. května • 23:58

Bohužel, asi máš pravdu, ale Etien byl prvotřídní psavec a druhého takového, horko těžko sehnat. A k Maxovi, na jeho příspěvky vždycky těším, protože když má náladu, jsou k věci a pravdivé (Takovým tím syrovým způsobem, co každému nadzvedne mandle.). Na druhou stranu se pobavím, když má svoji "náladu". ;-) Pak to lítá...
PS: Dík za odkaz.

P.o.p
8. května • 23:01

Tak po přečtení téhle reakce jsem to nevydržel a taky píši.Tak jsem se šel podívat na jeden nepojmenovanej web kde je vše pro nás.Tam je teda informací nwm jestli pan Richtr byl přidělen pro nás napořád nebo je to jen nouzovka.Když jsem si přečetl Etienovi články jde vidět že motorkám rozumí a že vyhledává informace na ověřených a kvalitních webech ,a že to nedělá jen pro prachy jako novinář ale i pro osobní potěší,kterým pro něj určitě motorky jsou.Jediné co zbývá je doufat že sem příjde stejně nebo lepší redaktor a do té doby psát novinky musíme my všichni jinak to nevidím :-(

Red Devil F1
8. května • 22:45

Zajímavej článek, ale tak nějak jsem pochopil, že Preziozo neví která bije, přeci oni musí vědět kde je "tlačí bota" a ne, že si každej jezdec řekne co se mu nelíbí. Teď si vemte kdyby tam měli věčně s něčím nespokojeného Lukáše ;-)- to by se dozvěděli leda kulový. Proč nejdou cestou satelitu s talenty pro továrnu a tam posílat díly k otestování? A to co bude fungovat přesunout do továrního týmu.

odstraneno jannyk F1
8. května • 19:17

Colin Edwards ‏ @texastornado5
So if u had a choice: Leon Haslam or Chris Vermeulen to ride my bike in LeMans?Tak jestli byste měli vybrat: Leon Haslam nebo Chris Vermeulen má řídit můj bajk v Le Mans?Já jsem pro Chrise :-) Kdyby zapršelo, třeba by bylo pokoukáníčko ;-)

Patrik Porač (patstreet)
9. května • 17:00

tak nakoniec Chris;-)

kolja F1
9. května • 7:28

no já bych uvítal Chrise.Další oblíbený jezdec z prostředí WSBK.Těžko říct v jaké je jezdecké formě,ale "cer-téčko" by mu mohlo vyhovovat.Když zaprší,tak by se mohl i předvést.

Red Devil F1
9. května • 8:16

Já bych bral Melandriho když už půjde někdo z Wsbk

Patrik Porač (patstreet)
8. května • 20:31

leon-ten je jasne lepčí;-)BMW zná dobre,chris je už v dochodku a bez jazdy už dosť dlho:-Ppokial je to pravda a neni to novinarska kachna:-D:-D:-Dviz Vale:-O

marlenna
8. května • 18:40

Vale končí, ne nekončí... a teď tu "O koblížkovi" bych prosila....;-)

václav003
8. května • 18:05

Aby bylo co popírat, je nejdříve nutné "zprávu kachnu" vypustit. Nechci Rosiiho podezírat, ale lišák, to přece on je. A hned je o čem psát a spekulovat. Noviny se sice prodají, ale Valentino se při tom také "sveze." ;-)

74Jirka
8. května • 15:07

Italská stáj Fausta Gresiniho opustila po Estorilu své tradiční japonské motocykly Moriwaki a přechází na švýcarské šasí Suter.

MadMax F1
8. května • 14:58

Alespoň že tak, souboje okolo 6-9 místa by ztratilly ten správnej šmrn:-P

MadMax F1
8. května • 20:52

Stejně lépe nebude, tak nevím proč bych se měl cítit nějak špatně kvůli tomu co jsem napsal. Stejně mi budoucnost dá za pravdu. To vy pořád věříte v 10 titul. Poslední dva roky dávají stejně za pravdu mě. Kolikrát jsem četl, jak Rossi na litru bude lítat a podobné blbosti.

goldstar7
8. května • 16:44

MadMaxi ty by si taky věřil všemu co hned napíší. I kdyby napsali, že Vale má tři ruce a křídla, tak tomu rád budeš věřit.
Ale musel jsem se teď pobavit jak si psal v předešlém článku " já to říkal".
Není vše tak jak je psáno, chce to více býti v klidu.

Jiří Svatohorský (Ferrarist F458)
8. května • 17:33

Zvlášt když je tam napsáno "prý" :-D

Pac!enT
8. května • 16:25

Se divím, že tady nepíšeš "já to říkal" jako "vedle".... :-D:-P

Jiří Svatohorský (Ferrarist F458)
8. května • 15:19

:-D ted jsem četl tvoje příspěvky v předchzí diskuzi na tohle téma... bylo vidět jak už se těšíš a jak si dáváš za pravdu:-D a to u toho bylo "prý" :-D

Vostrej_ranař
8. května • 14:57

Valentino Rossi:The Legend Continues

ondrik.cz
8. května • 14:14

gooooooooo Vale

odstraneno jannyk F1
8. května • 13:54

:-D :-D :-D
a pak, že nejsou články, Red Devile ;-)

74Jirka
8. května • 14:17

nejdřív stačí pročíst diskuze a hned je článek:-)

Doporučujeme

Články odjinud