Ve Valencii Gresiniho týmy nenastoupí

12 komentářů

stále dobrý Schumi
26. října • 10:36

Myslím,že Valentinovi,ani ostatním netřeba radit.Každý z nich si nese svůj bol v srdci a ve stejném srdci i vzpomínku.Oni jistě sami nejlépe cítí, jak zachovat pietu.Jestli Valentino skončí bodově před Sicem,či za ním,není řekl bych,podstatné.Možná Valentino nastoupí na rošt v černých barvách a po té závod neabsolvuje,..možná pojede,..ale to jsou jen úvahy každého z nás, ale jak nejlépe vzdát čest svému kamarádovi,to musí Valentino vědět sám a on to jistě ví.

mamba54
26. října • 10:24

Po tom, co prožil v neděli i následující dny, se mu není co divit a nenašel by se snad nikdo, kdo by mu záviděl. Naopak. Jsou to okamžiky, kdy i lidé, kteří k němu mívají výhrady, si přejí, aby se z toho dostal co nejlépe a pokračoval ve své úspěšné kariéře.Za pár dní před námi bude poslední GP tohoto roku ve Valencii. Zaregistroval jsem už mnohé nápady fandů i fanynek na různých stránkách, jak by měli Vale a spol. uctít Marcovu památku. od těch symbolických až po ty extrémní. Zde předkládám jen některé z nich:-Vale a ostatní jezdci by měli držet minutu ticha.
-Vale a ostatní by měli mít na kombinézách a strojích č. 58.
-Vale by měl jet v designu Marcovy helmy a v jeho barvách
-Vale by měl jet na Hondě v týmu Gresini.
-Vale by neměl jet vůbec.
-Vale a ostatní by měli objet jen symbolické kolo
-Vale a spol by měli jet naplno až do posl. kola, v něm zvolnit, nechat vyhrát Valeho a ten potom věnuje vítězství Marcovi.Tady vidíte, jak se mohou názory různit. Teprve při pozorném pohledu na tabulku MS jsem si uvědomil, že ta Rossiho situace je vlastně ještě těžší! On totiž má stejný počet bodů (139) jako Marco. A Marco je před ním jen díky lepšímu umístění. A při předpokladu, že ve Valenci bude účast na startu menší než 15 jezdců, tak každé dojetí Valeho do cíle bude znamenat předstižení zrovna Marca v závěrečném hodnocení, což na některé lidi bude působit jako muleta na býka.Jak sem napsal v titulku, nemá to Vale lehké. Já osobně se domnívám, že zvolí buď neúčast v závodě, nebo naopak, pojede co to dá. Myslím si, že to mu "shora" napoví i Marco. Závodníci přece neumějí jezdit jen na "půl" plynu. Buď a nebo, černá, nebo bílá. K tomu přeju Valemu hodně síly a věřím, že vybere správně.

MadMax F1
26. října • 23:11

TY body jsem si také hned uvědomil Cituju sebe23.10.2011 17:01 MadMaxMarco Simoncelli
Krutý osud
Někdy je ten osud tak krutý, že člověk uvažuje jestli tam nahoře někdo nemíchá kartama v kruté ironii umyslně.Marcovo velký kamarád a vzor Valentino Rossi. Marco byl jeho nástupce pro Italy, vyzáží tu také určitá podoba byla a tak celkově jsou si velmi podobní a věřím, že Italové v něj nejvíce spoléhali a věřili, že jednou zase vrátí titul do itálie.Ten jeho velký kamarád a vzor se nešťastnou souhrou náhod ocitnul na motorce, která s největší pravděpodobností Marcovi zasadila největší ránu. Krutou shodou okolností, pokud Rossi dojede ve Valencii na bodech, tak Marca sesadí ze 6 místa, neboť dodnes mají oba kamarádi shodný počet bodů.

stále dobrý Schumi
25. října • 19:25

Četl jsem článek na Novinkách,o převozu Marca Simoncelliho do Itálie.Je tam i pár fotografií a na jedné z nich, je Casey Stoner se svojí manželkou Adrianou,oba v černém.A ti idioti z Novinek napsali,že je na fotografii se Stonerem,přítelkyně Marca Simoncelliho,..:-@ kurňa,když už ti idioti umí žvanit jen o fotbalu,tak ať si neberou do huby Marcovo jméno,ve spojitosti s ničím !!

romrach
25. října • 16:11

Gresiny ve Valencii pojede...

jjohny74
25. října • 17:07

Iba sa zúčastní vo Valenci...jazdit nebudú..aspon taka je oficialna sprava na stranke moto GP....Team tam pride a maju tam byt velke cisla 58 na uctenie si jeho pamiatky....mozno aj promo vyjazd s velkym cislom 58 na motocykloch...inak by teda pretekat ale nemali ci uz GP alebo moto2 -ky od Gresiniho ...

mamba54
25. října • 15:31

bikeracing.czAmatérské video zachycující naprostou neschopnost traťáků a "záchranářů".

odstraneno jannyk F1
25. října • 23:07

Marcův tatínek hovoří k tomu videu http://www.twowheelsblog.com/post/7887/paolo-simoncelli-downplays-rescue-incident. Myslím, že se k tomu postavil s velkou důstojností a je jasně zřejmé, že by nerad, aby se to dál pitvalo (hlavně asi v médiích, FIM to samozřejmě šetřit musí, ale to pak dostaneme seiózní zprávu bez bulvárnách spekulací). Napsal to jasně: Marco už byl v té době mrtev, držel jsem ho za ruku, mluvil na něj, nic už se nedalo dělat a nic to nemohlo změnit.... Pan Paolo Simoncelli toho musí mít plné brýle a to se stále každý den objevuje nějaká "nová senzace", kdo koho jak proč čím.....všem jim přeji především klid!

Patrik Porač (patstreet)
25. října • 18:53

to mi fakt hlava nebere...........

Kuba.jz 99
25. října • 14:51

To se dalo celkem čekat. Achjo v tom týmu musí být teď všichni úplně vyřízení. :-(

Etien F1
25. října • 13:58

The Fido 46: omluva

The Fido 46
25. října • 14:26

Dobrý o nic nejde :-) jsem rád že si to smáznul ;-)

Doporučujeme

Články odjinud