Velmi cenné stupně vítězů pro Jorge Lorenza

7 komentářů

odstraneno viktorb
22. března • 19:42

Bývaly časy kdy Chorche na druhém místě házel nucený úsměv, je dobře že se raduje z 2 místa ,řekl bych jen tak dál , ale příště až za Danim.

ADIHASH F1
21. března • 13:06

Veľmi pekne včera chlapec jazdil, radosť sa na to pozerať. Vyžmýkal z tej Yamahy úplne všetko čo sa dalo a do tých súbojov s Danim dal srdce. Myslím že na tratiach ktoré mu idú lepšie to s ním bude mať aj Casey ťažké. Veď uvidíme o dva týždne v Jereze :-)

stále dobrý Schumi
21. března • 12:28

Lorenzovo druhé místo,má v podstatě cenu vítězství,protože Casey byl jediným od Repsolu,kdo mu ubral body.Až tam mezi ně vlétne i Ben,bude veselo a já doufám,že brzo se tam přiblíží i Valentino.
K MadMaxovi - pokud šlo o souboj Valeho s Benem,..Vale jel profesorsky defenzivní stopu,Ben to měl těžký.Na brzdy Valeho vyučí jen málo kdo a málo kdy,takže pak Ben chyboval a byl dlouhej.Čekal jsem,že mu útok stejně nakonec vyjde a to jak se rychle vzdálil,..Ben jel velmi rychle a taky myslím,že to Vale držel zuby hehty a po předjetí malinko slevil.Zpátky na to neměl a za ním nikde,nikdo.Kdyby Ben odstartoval vpředu jako Lorenzo,topili Hondám stejně.

odstraneno jannyk F1
21. března • 11:49

Ale že měl tentokrát nefalšovanou radost, kluk jeden ušatej! ;-) Jezdí fakt skvěle! (Popravdě, trnula jsem, co na ty bleskové Hondy Jorgeho "hlava" a kde to "přetlačí" a položí...udělal mi obrovskou radost a byla to krása! :-))

MadMax F1
21. března • 11:14

Tak i Ben potvrzuje, že Rosii ho brzdil, ale pravděpodobně kvůli defenzivní stopě ho nemohl předjet. Pak už i on sám píše "nastavil rychlé časy" Když jsem viděl, jak se od Rossiho trhnul o cca 6 sekund a dojel zbytek, tak myslím, že pokud by jej Rossi nebrzdil, měl ještě Simoncelli a Doviziozo ke konci co dělat.No a Lorenzo, je jednoznačnej vítěz Kataru, protože to co předvádí v technických pasážích a na brzdách dokazuje, jak si sám dokáže Yamahu vyladit a tím popírá loňské bláboly Rssiho fans, že bez jeho dat to nepůjde. Omyl, jde to a lépe. Jen v tom motoru proti Hondě něco málo chybí.

Patrik Porač (patstreet)
21. března • 15:33

:-D:-D:-D
nechci ti brát iluze -ale koukni na výslednici-kdo je jednoznačnej vítěz závodu:-D:-D:-D.co se týče technických pasáží-tak to že vlastně Dani brzdil Caseyho dovolilo klukovi od Y mahy držet krok,a proto ta stráta nebyla tak veliká.a jak se Casey zbavil pedra tak už neusel tlačit-vdyť nebyl kdo by ho trápil....;-):-P.
čest vítezúm a sláva poraženým

Patrik Porač (patstreet)
21. března • 15:35

nepopletl sem to?????????
sláva vítězúm a čest poraženým-nebo naopak.........:-D:-D:-D;-)

Doporučujeme

Články odjinud