Volba měkčí směsi byla chyba, říká Zeelenberg

29 komentářů

mamba54
19. srpna • 10:19

Holt, je to černá magie.:-):-P

carom
19. srpna • 8:40

SDS: tak Dovi dal Stonera letos asi jen jednou, pokud si dobře pamatuji. A Simoncelli chtěl konečně nějak seriozně dojet. Dani upadl, takže Casey to měl relativně jasný. Tím nesnižuji jeho jízdu, která byla skvělá. Na to, jaký měl náskok jel až zbytečně rychle. Však se mu to minimálně jednou málem vymstilo.

stále dobrý Schumi
19. srpna • 13:17

Souhlas,..Dovi si jednou Stonera dal,ale,..tady na něj nestačil ani náhodou, jinak by si ho slupnul s radostí znovu.Já rozhodně nejsem z těch,co by Caseye obhajovali,naopak,nemám ho rád.Ale tady jel skutečně famózní pilu,že i když si to připouštím nerad,Jorge by zřejmě nestíhal ani s jinou gumou.Jak ale říkám,přijde jiný závod a Jorge ho dokáže vyhrát.

stále dobrý Schumi
19. srpna • 1:22

Nechci to už někde hledat,písnu to sem.Překvapuješ mě,se svým zabejčilým názorem o příliš drahém vstupném na GP Brno,které odůvodňuješ neustálým zdražováním.Říkáš,že dáš klidně 120 Kč za kino,..a to ti nevadí,že lístek stál kdysi od šesti,do dvanácti korun?Oni tedy nezdražují?Benzín stál taky kdysi šest kaček za litr a dnes to šponují na sedmatřicet,..přesto kupuješ a přesto do kina chodíš.Tohle je stejné,..inflace jak sfiňa a náklady rostou geometrickou řadou.Je to v porovnání s časy minulými,tak 1 : 10-ti,takže ten litr dnes, je stovkou z minula.To se ti zdá příliš?Na celé tři dny??Tady naopak,dostáváš za více peněz,i více muziky, jak se říká.U benzínu to stejné není,naopak,cpou do toho výtažek z řepky,který motorům až tak dobře nedělá a přesto neprotestuješ a solíš penízky.Co dnes pořídíš za litr?Pokud někdo opravdu fandí a chce závod vidět,rozhodně není problém,ty peníze dát.Zrovna tak, jako ti tví přátelé, je utopí v benzínu,bez mrknutí oka.A přitom motorka rozhodně není tím,bez čeho by se člověk neobešel.Chci říct,že to není klasický dopravní prostředek,který si kupuješ proto,aby ses někam přemístil,protože to nutně potřebuješ.Taky mám mašinu,litrové CBR-ko a vím,že ten benzín vyplácám,pro nic a za nic.Je to jen láska k mašinám a nepřestanu jezdit,i když mi benzín pořád zdražují.Mám to rád.Zrovna tak jako ti,co si rádi vychutnávají svou přítomnost v onom řvoucím kotli v Brně.Nemusíš ty prachy dát,ale neříkej,že jediným důvodem,pro který tam nejedeš, je drahý lístek.Když něco chci,tak ty peníze dám,takže,..řekl bych,že si lžeš do kapsy.Je to jen tvá věc,to je ale pravda.

Milda Vale (milda.vale)
19. srpna • 18:09

No trochu jsi to popletl..já nepsal,že chodím do kina.To psal jarpet...já jen psal něco v tom smyslu,že pokud by mu neustále cenu za kino zvedali,tak věřím tomu,že by přišla doba,kdy by si taky řekl STOP a prostě by do kina nešel..nemíním to tady dále rozmazávat,ale co jsem napsal,tak si za tím stojím,a kámoši "nesocky"prostě nemíní dávat rok co ro čím dál tím více peněz za stejnou službu.Prostě je to jejich volba a letos by to byla už i moje.Prostě tak to je a dále se o tom nebudu rozepisovat,protože máme dneska s kámoši "nesocky i socky"bečku a pivo bratru za 13.kč není až tak hrozná cena ;-);-):-D:-D:-D a píšu to proto,protože za chvíli už na ní valím čus domluvil jsem bledá i rudá nebo i jiná tváři ;-);-):-D

mamba54
20. srpna • 8:26

Tak bych se tady tu debatu ( z dovolením ) pokusil ukončit tím, že hlavní je, že v neděli přišlo do ochozů 155 000 lidí. A to i bez "socek i nesocek". Kdo chtěl přijel, kdo nechtěl, nepřijel. Kdo nemohl, ač chtěl, má šanci přijet příště. Nejdůležitější je, že ten počet diváků vyvrací Mildovo tvrzení, že KVŮLI zvýšenému vstupnému do Brna jezdí míň a míň lidí.:-)Hezký den všem a vzhůru do Indianapolis.:-):-D

Milda Vale (milda.vale)
21. srpna • 13:46

a já to uzavřu třeba tím,že pokud by stál lístek "lidových" 700-900kč,tak by na okruhu bylo minimálně o deset mých kamarádů "nesocek"i"socek" více,takže určitě 155 010 lidí:-D;-)...a jen mimochodem,kolik z těchto lidí bylo Čechů a kolik cizinců??:-O:-O Ale to by jsme tady mohli diskutovat donekonečna..;-)

MadMax F1
21. srpna • 16:30

Když na to nemáte, tak tam nelezte a nestěžuj si tady, že je to o pár stokorun držší než máte v prasátku. A díky bohu za němce, rakušáky aj. Pokud by GP v Brně stála a padala jen na Čechách, tak už se tu minimálně 10 let nejezdí. Návštěvnost by byla asi na úrovni kataru.

mamba54
21. srpna • 15:44

Lidi jako lidi. Peníze od těch "cizích" taky platí!;-):-D

MadMax F1
19. srpna • 12:28

Já původní diskuzi nečetl, ale pokud někdo s klidem dá 120 za vstup do kina, tak ten litr může dát taky. Kino máš za 2 hodiny po všem a za týden si nic nepamatuješ. Pokud jdeš za rok 8x je tam ten litr také. Kdežto lístek na GP jak psal nahoře sds je na 3 dny, zážitek vydrží minimálně na celej rok. Já nelezu an do kina a ani na GP jsem nebyl, není to kvůli tomu, že bych nechtěl za to ty prachy dát, ale v televizi si vychutnám film i GP lépe. Kdysi jsem seděl na E tribuně v Brně. Je to tak 12-13 let a chybělo mi, že nevidím celou dobu souboje. Letos jsem chtěl, protože jsem chtěl naposledy vidět 125, jenže to vyšlo tak, že u nás byla pouť a já se přez povinnosti nemohl utrhnout a odjet.

stále dobrý Schumi
19. srpna • 13:23

Asi tak se na to dívám.Ale chápu Zipa,co napsal, je logické.Jenže právě v onom příspěvku nešlo o lidi,kteří zrovna mají hlouběji do kapsy.

ZIP 3
19. srpna • 15:13

Taky jsem neznal souvislost :-)

stále dobrý Schumi
19. srpna • 15:58

O nic nejde Zipe,..tomu co jsi napsal rozumím.;-)

ZIP 3
19. srpna • 11:55

O penězích ? Někdo hochu peníze prostě nemá a obrací každou korunu a výdaje na cestu jídlo a celý víkend je dost na peníze náročný! A srovnávání cen min. doby a dnes je trochu vedle ! A když něco chci tak ty peníze dám -to je heslo jako bejk Bohužel u normálních lidí kolikrát nefunguje ,protože to prostě nejde!!! Tak jaké lhaní ?

stále dobrý Schumi
19. srpna • 13:14

No,..není to až docela tak, jak říkáš.Jasně,že pokud má někdo rozpočet rodiny potácející se na okraji mínusu a má třeba malé děti,asi šetří především proto,aby děti nestrádaly.Jenže on to psal v souvislosti s jeho přátely,kteří nejeli do Brna proto,že lístek je nad jejich možnosti a přitom to prý nejsou lidi,kteří by neměli,..mají každý novou motorku a tak.Takže takovýhle člověk si do kapsy lže.

Milda Vale (milda.vale)
19. srpna • 18:13

No oni v tom Brně byli,protože před tím byli v Maďarsku v Rakousku na výletě(teď jsem si naběhl ;-))a v sobotu se přemístili tradičně ke známým co k nim jezdíme každý rok,tam přespali a ráno místo toho,aby jeli na kruh,se prostě zbalili a jeli domů a to i "socky"a i "nesocky"zkrátka a dobře na okruh nešli.Tak a teď si mě tu sežerte ;-);-):-P:-P:-P

Jaroslav Petřík (jarpet)
19. srpna • 19:57

Mildo...dobrý:-O. Mně to celý nějak nesedělo......;-):-P:-).Já tě tu trhat na kusy nebudu (ač by sis to zasloužil:-D:-D). Takže příští rok se sejdeme u vchodu......49° 12' 07" S 16° 26' 43" V Poznávací znamení.....Jarpet na čepici;-). Už zbývá jen 358 dní;-),..nepromeškej předprodej, aby ses potom zase nedivil ;-):-)

Milda Vale (milda.vale)
21. srpna • 13:47

kdoví třeba se uvidíme ;-);-):-D

odstraneno jannyk F1
19. srpna • 20:43

budeš na tý čepici sedět nebo stát? ;-) :-P :-D Že bych se taky rozhlídla, akorát nemám GPS, tak kdybys pro blbce napsal, který je to vchod :-P ;-) :-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
19. srpna • 21:50

Hlavní:-O:-). Čepice bude žlutá(46) a na ní anténka Jarpet:-P:-D. Nepotřebuješ Gps...google je mocný nástroj:-O:-D:-D:-D. No nic, máš na to ještě skoro rok.......;-):-)

Jan Chuchma (acidphase)
18. srpna • 22:10

šel do risku, který mu nevyšel, snažil sa vyhrát, dani by byl asi druhý a šutr třetí, takže by stáhl body, nevyšlo to

stále dobrý Schumi
18. srpna • 22:47

No nevím,..já si taky moc přál,aby ho Jorge pojel, jenže,..třeba Dovi s Marcem rozhodně neměli mašiny nastavený nijak hůř a přesto jim dal Casey hroznou oblož.Jel s úžasným nasazením a myslím,že i kdyby mohl Jorge změnit volbu,tak o tolik by to asi rychlejší nebylo,aby šel do přímého souboje s Caseyem.Mohla to být ale klidně dvojka místo čtyřky,to je fakt.Jinde to možná zase půjde,ale tady jel opravdu dobře.Začíná ta ztráta hodně narůstat,bohužel.

ZIP 3
19. srpna • 15:15

Jo jel jako víno -v článku o tiskovce bylo psáno že toho měl plné brejle ! Ne že bych dělal chytrého , ale bylo to na něm vidět jak slezl z mašiny

stále dobrý Schumi
19. srpna • 16:01

Však to taky párkrát smrdělo,..ale ono zase moc slevit,pak taky nejde.Jak člověk trochu popustí z koncentrace,může být i hůř.Zatím mu musím vyseknout poklonu,..tedy jen co se jízdy týká za Brno a předtím za Lagunu.

Milda Vale (milda.vale)
21. srpna • 13:55

No zatím ho Honda s Bridgestony drží nad vodou.Jezdí pilu a stále mu to poměrně vychází.Sice tak jezdíval i na Ducati,ale ta ho sem tam vykopla ze sedla.Honda je celkem hodná holka a tolik nezlobí.;-)Ale i tak Casey je i přes to vše velmi silný a rychlý,jak již tady někdo psal,tak pokud se nic mimořádného nestane,tak si pro ten titul dojede poměrně hladce..;-):-(

s64
21. srpna • 21:19

Už jsem to psal před sezonou po přestupu Caseyho k Hondě.Pokud dokázal zkrotit dvokou Duknu,tak na Hondě bude řádit jak utržený z řetězu.:-):-D A už je to tady.Honda mu sedla a taky nevyhazuje tak ze sedla. :-):-D;-) Navíc Casey je šílenec jezdící pilu i když by díky náskoku už nemusel.Na Ducati dostal dobrou školu a teď vyhrává a očividně si to užívá.Casey je Pan jezdec a pokud nebude zraněný dá titul.:-D;-)

MadMax F1
18. srpna • 17:10

Bylo vidět jak ze začátku šel jasně dopředu. Pak se pneu ohřála a klouzla a Lorenzo se poroučel vzad. Bylo to jasné, že po tom podklouznutí vyklidí přední ozici a pojede na jistotu.

Milda Vale (milda.vale)
18. srpna • 16:14

a co třeba změna teploty??:-O:-O:-O

romrach
18. srpna • 17:05

je možné, že ta pneu mu prohrála titul...

Doporučujeme

Články odjinud