Všem děkuji za přání k narození dcery, napsal Stoner

Všem děkuji za přání k narození dcery, napsal Stoner

Australský jezdec tovární stáje Hondy MotoGP poděkoval na svém Respol blogu všem lidem, kteří jeho rodině poslali své gratulace a přání poté, co se jim minulý čtvrtek narodila jejich dcera Alessandra Maria Stoner.

Po prvním testu MotoGP zamířil Stoner z Malajsie rovnou do Švýcarska, kde s manželkou Adrianou netrpělivě očekávali příchod jejich prvního dítěte. Australan toto čekání nazval jako nejdelší v jeho životě, ale nakonec se dočkali. „Naše holčička Alessandra Maria přišla na svět ve čtvrtek 16. února, pět minut před dvaadvacátou hodinou,“ napsal Australan.

„Vážila 2,8 kilogramů a porod proběhl bez komplikací. S Adrianou jsme velmi šťastní, že můžeme naši ´Ally´ přivítat na světě, je tak úžasná!“ pokračoval Stoner, který také prozradil, že by nyní rád strávil s rodinou maximum času, ale zároveň bude muset věnovat pozornost fyzické přípravě, protože už příští týden odlétá zpátky do Malajsie, kde je na programu druhý IRTA test MotoGP.

„Rád bych poděkoval rodině, přátelům a fanouškům za jejich srdečná blahopřání, moc pro nás znamenají,“ dodal závěrem Casey Stoner, který bude v letošním ročníku obhajovat mistrovský titul, tentokrát v nové roli otce. Naposledy to dokázal trojnásobný šampion Wayne Rainey (1990 až 1992).

Doporučujeme

Články odjinud