Vyhlídky Scotta Reddinga, pronájem motorů Yamaha a kdo koupí Hondu?

6 komentářů

Patrik Porač (patstreet)
26. června • 19:31

mami výborné počteníčko;-)
Scotovi by som dal duc duc-je to magor:-Pta by mu sadla...inak sa zdá že Y-maha dá lepšiu pozíciu než O-nda svojim potencialnym zákazníkom...aby chlapci neutreli...osobne by som bol ale nerád-keby sa GP zvrhlo na súboj Y vs H......:-O

odstraneno jannyk F1
26. června • 21:27

díky, taci :-)

maxlap
26. června • 18:12

zdá se mi, že na tom scot není nejlíp z fyzičkou, začatky má dobrý ale ke konci závodu začne vadnout, podle mě titul nedá, ale možná se pletu

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
27. června • 0:04

Poměrně odvážné tvrzení ( o té kondičce ):-O. Dnes si žádný z jezdců nedovolí kondiční přípravu zanedbávat, proto ji mají +/- stejnou.Pokud pochopitelně nejede jezdec s nejakým zraněním, nebo brzy po něm.Eventuálně pokud nastupuje s nějakým jiným hendikepem jako např.s teplotou Nebo pokud nepanují opravdu extremní podmínky (tropické vedro). Pokud jezdec ke konci závodu výrazněji zaostává, bývá to většinou proto, že mu "odcházejí" gumy, nebo v některých případech motor ztrácí výkon. Ale hodnotit to ztrátou kondičky, to bych si netroufal.;-)

MBMIII
26. června • 20:37

podla mňa Scot je na tom tak ako mu to vyhovuje. Určite by som nepovedal že ku koncu odpadáva ked v prvých závodoch bojoval do posledného kola...Vyhral GP Le Mans a Mugello pričom Mugello je na kondičku ak sa nemýlim.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
26. června • 10:46

Dík za článek.;-)Pokud se týká obsazení postů, myslím, že nakonec bude jasno až po Brně, tak jako každý rok. Uvidíme.;-):-)

Doporučujeme

Články odjinud