MotoGP: Fabio Quartararo vyhrál GP Velké Británie roku 2021 Foto: Václav Duška Jr.

MotoGP: Fabio Quartararo vyhrál GP Velké Británie roku 2021 | Foto: Václav Duška Jr.

MotoGP: Fabio Quartararo si při pátečním tréninku na GP Velké Británie zranil nohu, navzdory tomu však dokázal zvítězit Foto: Václav Duška Jr.
MotoGP: Alex Rins loni ve Velké Británii dorazil do cíle jako druhý Foto: Václav Duška Jr.
MotoGP: Aleix Espargaro se loni ve Velké Británii radoval ze třetího místa Foto: Václav Duška Jr.
Moto2: Stupně vítězů - GP Velké Británie 2021 Foto: Václav Duška Jr.
12
Fotogalerie

Vzpomínky na loňskou GP Velké Británie - fotografie

Letní přestávka se pomalu blíží ke konci. Příští víkend se pojede GP Velké Británie. Zkraťme si tedy čekání a připomeňme si nad následujícími fotografiemi, jak dopadl loňský závod na okruhu Silverstone.

V nejslabší kubatuře se loni ve Velké Británii velmi dařilo Fenatimu. Ital zde ovládl tréninky, kvalifikaci, warm up a nakonec si dojel i pro výhru. Na podium jej doprovodili jeho krajané Niccolo Antonelli a Dennis Foggia.

V kategorii Moto2 loni na okruhu Silverstone startoval z první pozice Marco Bezzecchi. Během závodu pak Bezzecchi bojoval s Gardnerem. V závěru byl nakonec úspěšnější Remy Gardner, který vybojoval vítězství. Bezzecchi dorazil do cíle jako druhý. Na stupně vítězů se dostal i Jorge Navarro.

Nejlepší čas v kvalifikaci na GP Velké Británie roku 2021 v kategorii MotoGP zajel Jorge Martin, ale kvůli překročení limitů dráhy mu byl čas smazán. Z pole position tedy odstartoval Pol Espargaro. Pro výhru si ovšem nakonec dojel Fabio Quartararo, přestože měl zraněný kotník.  Na podium spolu s Francouzem vystoupili i Španělé Alex Rins a Aleix Espargaro.

Foto: Václav Duška Jr.

Doporučujeme

Články odjinud