Wayne Gardner: Lidé mají sklony zapomínat

20 komentářů

ooo
8. prosince • 21:19

Tak koho třeba dneska zajímá např. Mike di Meglio,Gábor Talmacsi..spousta lidí ani neví, zda měli nějakej titul a už vůbec ne v jaký kubatuře...lepší příklad hoden Rossiho?..koho dneska zajímá Schumacher,spousta lidí ani neví,kolik udělal titulů a znova jezdí bohužel naprd a jeho fanoušků je jako šafránu, možná dva z deseti fandů motosportu si vzpomenou, kolik vlastně titulů má Ago...atd atd,jasně uchováváme si je v paměti, nezapomeneme na jejich hvězdný roky, ale fanda nejen tohoto sportu je nekompromisní a jakmile jeho kůň skončí oblíbí si jinýho koně a jedeme dál, svět se nepos.ere a nedej bůh, že kůň nekompromisního fanouška začne kulhat a nebude dojíždět tam kde byl zvyklej viz. třeba Pešek, (nebo Pasini apod...)Lukášovými fanoušky se to tady přímo hemžilo a kde teď jsou?!..v pr.eli! anebo už mají dávno jinýho koně, tak je to.
Nejmíň přeju Rossimu neúspěch a ještě míň mu přeju, aby jednou odešel jinak, než jako král, to pak je moc smutnej pohled.. viz. mistr světa Kenny Roberts jr. kterej pak už s KR212V jezdil jen na chvostu, za ním už občas dojel snad jen Elías a Guintoli..:-(

odstraneno viktorb
10. prosince • 19:57

To víš plevy odpadli a mě se omluv chichi :-@

s64
9. prosince • 18:59

Lukinovi jsem vždy fandil a fandit budu.

honda-rs
9. prosince • 8:31

V kterém roce a na čem byl Kenny mistr??

:-)
9. prosince • 22:34

.tak tak, bylo to zajímavé pořadí:1.Kenny Roberts Jr.
2.Valentino Rossi
3.Max Biagginutno podotknout, že to byla první Valeho sezona v královských půllitrech a jak známo,Vale vždy první sezonu v nové třídě, nebo v nové stáji vždy spíše testoval;-) nechci tím zlehčovat Kennyho zisk titulu,to ani náhodou, všichni kdo pamatujeme víme, že byl poctivě vybojovanej,pojet Valeho a Maxe..-žádný ořezávátko, ten Kenny!;-)

stále dobrý Schumi
14. prosince • 16:10

Ono v tom roce i hodně pršelo a Kenny byl vynikající vodník.

stále dobrý Schumi
9. prosince • 12:11

Kenny Roberts jr. získal jediný titul v r.2000 na Suzuki.

:-)
8. prosince • 21:32

Kdysi jsem tu četl "až skončí Rossi" končím se sledováním motoGP..
Už nevím kdo to psal, ale věz chlape, že tento sport byl nádhernej před Rossim, je nádhernej s Rossim a bude nádhernej bez Rossiho..odkaz nejen pro tebe:http://www.spjspirana.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=16:kenny-roberts-vs-randy-mamola-battle-heat1&catid=17:mazec&Itemid=20To co tu píšeš "ooo" je v podstatě pravda, ale je to všechno ještě předčasný, Rossi nás bude - pevně doufám dá-li motobůh zdraví a tak..- ještě nějakej čas obšťasňovat svojim umem;-)

stále dobrý Schumi
9. prosince • 12:17

Zdar šmajle;-) taky si na ten příspěvek pamatuju,ale taky nevím,kdo ho tady psal.Já třeba Valemu budu fandit,i kdyby na titul nedosáhl,ale jezdil by dál.Fandím i Capirexovi,kterej letos o chvostu ví své a přesto je to pro mne legenda a budu mu držet palce i za rok.

:-)
9. prosince • 22:22

čau šumi
vybral sis dobrý koně, však Capirex vyfoukl Valemu titul na 250 v r.98 o tří bodíky;-)
pro mě taky není důvod vyprdnout se na svoje koníky (mám jich taky víc) kvůli neúspěchům, naopak!!
"ooo" má pravdu v tom, že většina "fandů" je spíše komerčních a ty jsou ve velký přesile proti těm skalním, jako si ty, "s64", "jannyk","kolja","jarpet",moje skromné jáá;-):-) a spousta jiných..!!
mě osobně chybí v kolotoči motoGP jeden z mojich velkých oblíbeců a talentů - Hoper,jak já bych ho rád viděl třeba za rok na litrový Sůze vedle Bautisty..chjo a že Suzuki v litrech pojede, věřim tomu;-)

stále dobrý Schumi
9. prosince • 23:07

Nojo,hochu,..Hoper už ti asi sotva udělá radost v MotoGP:-(

stále dobrý Schumi
9. prosince • 23:05

Ne,ne:-D Capirex není můj kůň jako takovej,to mám jasný 46 a 17!Kvůli 17-tce jsem zatím nechal květáčka u ledu,abych jich neměl moc.Ale Capirex i Colin, ti jsou takovou mojí srdeční záležitostí,..pánové hodně v letech a jejich jména velkej pojem.

unavix F1
8. prosince • 9:24

Spousta lidí doktora nemá v lásce a ihned ho odepisujou.Teď si po tom posezoním testu honěj ego.Po testech v únoru už jim tak veselo nebude.A v sezóně bude Vale hodně silnej.kdyby nevěřil tomu že na to s ducnou má tak by se snažil zuby nehty zustat u yamahy.Nechci tvrdit že hned v prvním roce dá s ducduc titul,ale myslím si to.
Podle mě se bude opakovat situace jako když přišel k yamaze od hondy.Tenkrát ho taky všichni odepisovali a to byla yamaha šrot a ne bajk na špici jako ducduc.

ooo
8. prosince • 20:41

Taky věřím, že se Rossi zlepší, jinak by to snad ani nebyl on,
ale jinak...nechci ti brát iluze ale "zuby nechty u Yamahy" hoho, nenech se vysmát:-S už si zapomněl, kolik by měl v příští sezoně u Yamahy a kolik dostal u Ducaty? Kur..skej rozdíl, normálně pro prachy tam šel a byl by blbej kdyby nešel:-S
Titul první rok u Ducaty?! Osobně mu přeju (a žádná hamba to nebude), aby byl aspoň třetí;-)

juchalka
8. prosince • 21:20

o pěnězích to jen nebylo...i když uznávám, že měly význam v rozhodování...;-)

ooo
8. prosince • 21:38

Jasně že ne,peníze byly až na prvním místě..;-)
"uznáváš" hmm, vážím si toho;-):-)

juchalka
7. prosince • 20:23

my ,,žlutí'' nezaponeme na to co Vale dokázal :-)

odstraneno viktorb
7. prosince • 20:46

http://www.youtube.com/watch?v=KO8si1YJY18

juchalka
7. prosince • 20:23

my ,,žlutí'' nezaponeme na to co Vale dokázal :-)

stále dobrý Schumi
7. prosince • 21:06

To nemůže zapomenout nikdo,kdo si cokoliv o motocyklovém závodění,třeba jen přečetl;-)

Doporučujeme

Články odjinud