Wrooom 2011 ukončil závod na ledové dráze - Alonso první, Rossi třetí

10 komentářů

Ipson
25. ledna • 18:54

Kdo sleduje dlouho moto Gp a má ho rád,ví že zrovna Vale je skrz na skrz profík s devíti tituly,nikdy se na nic nevymlouval ani to neměl zapotřebí naopak v bolesti po zranění se vracel rychle zpátky a vždy dovedl ocenit soupeře bez pomluv,jak toho jsme svědky u jiných/Stoner,Lorenzo/,To že jezdil s hadicapy po zraněních a jestliže řekl pravdu o bolesti byla to pravda.Tady občas zazní pochyby,podezírání i urážky některých jezdců,kteří zasluhují od nás obdiv a úctu.Tím jen pisatel potvrzuje svoji malost a diletantizmus,že opinele...

opinel
17. ledna • 20:34

Tak se mi zdá, že Vale má v záloze připravenou slušnou výmluvičku do sezony...rameno...něco s ním jde dělat a něco holt půjde hůř, že?..hmm..
Každopádně u mě to není moc frajer, měl by spíš léčit a rehabilitovat, mě to spíš přijde jako exibování a nezodpovědnost, vlastně i ta jeho potřeba jet Valencii a pak se bít v prsa, že skončil před Caseym, byl by s léčbou dál, kdyby se vyprd na poslední závody a kulíroval rameno, nemusel teď kňochtat, že mooožná nebude testovat a pod..bla bla bla.. nespíš si trošíčku za to můžeš sám Valentýnku...;-)

mates46
17. ledna • 21:29

Tak,ale kdyby jim nedal nejakou zpetnou vazbu a jel by az tedka,tak by podle me s tou motorkou uz neudelali vubec nic. Tak tam aspon nejake zmeny urcite provedli.Podle me se rozhodl spravne,ale ty motokary mozna mohl vynechat,to zas jo

opinel
18. ledna • 23:30

Tak v tomhle máš nejspíš pravdu,těžký rozhodování..

juchalka
17. ledna • 20:50

musí to nějak procvičit :-) a bejt na Wroomu tak seš rád, že Valeho vidíš :-) udělal to pro nás, pro jeho fanoušky :-) možná to bylo špatný rozhodnutí možná ne ;-) počkej co Doktor vymyslí :-)

mates46
16. ledna • 22:40

Dneska Brno 7200, Plzen 7230,Pardubice 8400,Liberec 5400.pak tam byly i zapasy pod 5000,ale prumer na zapas bude urcite nad 5000 tisic. Myslim ,ze hokej je oproti fotbalu na tom o hodne lepe. Musis i pocitat s tim ze takova akce je jednou za rok a hokej hrajes 5krat do mesice doma.

Jaroslav Petřík (jarpet)
17. ledna • 19:51

:-), Máš pravdu, byl to blbej příklad. Já jsem vycházel z kladenské návštěvnosti.....to je fakt děs, takže omluva:-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
16. ledna • 21:26

Kdo ale skončil druhý?:-O. Nějak jsem to z článku nepochopil:-(
Každopádně 5000 diváků,...o tom si náš hokej může jen nechat zdát....škoda:-(:-)

Milda Vale (milda.vale)
15. ledna • 12:48

Alonso je prostě frajer...;-);-);-);-) jo a Rossi taky že :-D:-D:-D:-D:-P:-P:-P

thrash F1
15. ledna • 20:36

jestli je "Alfonso" frajer to nevim, ale každopádně vyhrát musel, protože loni dostal na prd.. od Stonera :-O:-D:-D:-D:-D.
A Rossi frajer asi je protože nemít rameno ready a jít do takovéhleho drkocání hlavně kvůli fanouškům .......

Doporučujeme

Články odjinud