Yamaha a James Toseland

6 komentářů

Jaroslav Petřík (jarpet)
23. ledna • 19:11

Pro mně byl James taky celkem šok. Dvojnásobný šampion a takhle vyhořel. Ono to bylo podobné i u Baylise, ale ten odešel a byl znova na vrcholu. Potom si jen tak zaskočil (tuším Valencie?) a všem vytřel zrak.:-)
Toseland těžko jeho úspěch zopakuje:-S:-)

kolja F1
23. ledna • 18:27

v případě Jamese mám podobný názor jak jannyk.Za celou dobu co ho znám,jsem mu fandil jen jednou.Bylo to v Anglii a na vodě.Měl pád ve druhém kole a utrhl hadici u vodní pumpy,takže celý zbytek závodu jel bez vody v chladícím okruhu.Přesto se stačil protlačit na stupně vítězů-obdivuhodný výkon.Jen motor pak nešel použít;-)

odstraneno jannyk F1
23. ledna • 17:34

snad se nikoho nedotknu, nějak mi James k srdci nepřirostl, takže jestli někde je nebo není je mi celkem jedno. Pro mě je důležité ( a velkou radostí), že u Sterilgardy bude Marco 33 :-)

mamba54
23. ledna • 18:09

No, obávám se, že Marco bude mít v letošní sezóně dost problémů sám se sebou. Ale úspěch mu přeju.

mamba54
23. ledna • 18:07

Ale fešák to je. Co ty na to ?;-)

odstraneno jannyk F1
23. ledna • 18:22

Odpovím, byť mi už není tolik, aby mě upoutal někdo tím, že je snad fešák. Platí výše uvedené: neupoutal mě, takže možná fešák je (fyzický vzhled), ale pro mě je spíš fešák prťavý Marco Melandri, protože má charizma (alespoň pro mě určitě ;-)) Podle Tebou míněných kriterií by se mi teda Jorge nemohl líbit vůbec, páč ten není "fešák" ani zdaleka :-D ....ale za to takový Toni Elias...hmmm ;-) (ale taky prcek :-D)Tý jo, to je tedy debata :-S mění se to tu na Ženu a módu celý web :-( Kde jsou všichni? :-S Já se chci hádat o motorkách nebo jezdcích :-(

Doporučujeme

Články odjinud