Yamaha zůstane s oběma jezdci, záleží jen na jejich rozhodnutí

5 komentářů

stále dobrý Schumi
26. května • 16:02

Naprostý souhlas,..tohle může být dřív, jak na nový boty !! Viz souboje Hayden - Pedrosa v r.2006 Tam se to Danimu opravdu povedlo,když vzal s sebou Nickyho do kačeru.Naštěstí to rychle umírnili.

MP007
26. května • 6:53

Yamaha je spokojená, ale jen do doby, než jednomu z těch dvou hrábne (nebudu předjímat, který to bude) a párkrát se sestřelí navzájem. Taková interní týmová válka může vzplát velmi snadno, ať už neukojenými ambicemi mládí nebo obavami o ztrátu královského trůnu a média i celý šoubyznys to pro zábavu i profit velmi rád přiživí. Tedy pokud nenajdou další konkurenci na trati...

stále dobrý Schumi
25. května • 23:19

Jo,..jen se zeptám,..nepojede někdo 5. a 6. června do Brna na světovou sérii Renault? Jedou tam třiapůl litry,pak dvoulitry,..Mégane Trophy V6 atd.Bude tam na dráze i loňská F1 Renault,možnost sednout do formulového vozu,samozřejmě pozvánka do depa,Renault tam bude vystavovovat i nové prodejní modely,atd.Kdyby někdo jel a chtěl,..mám možnost poslat nějaký ten volňásek do depa,pár mi jich ještě zůstalo.To jen kdyby někdo jel.

stále dobrý Schumi
25. května • 23:10

Dani má pech a když jsem tu před sezónou psal,že skončí do dvou let v satelitu,moc jsem se nespletl.A myslím,že kdyby Hondě kývli dva jezdci,..třeba Casey s Valem,či Jorgem,bude mít peška i Dovi.Honda touží po titulu možná víc,než jiné stáje.Pan Puig jim to jisto jistě slíbil s Danim,ale,..už se čeká moc dlouho a je to čím dál více vzdálenější.Myslím,že otevřou kasičku hodně dokořán.Něco se rozhodně bude dít.

odstraneno jannyk F1
25. května • 17:53

hmmm, takže Dani má černého Petra? :-S
Ještě nejlíp, i pro Daniho, by bylo, kdyby všichni zůstali zadkama tam kde jsou...ale už si přestávám být tak jistá, že se nebude nic dít. Bude to možná napínavé ;-)

Doporučujeme

Články odjinud