Z prvního místa odstartuje v Misanu Toni Elias

18 komentářů

unavix F1
4. září • 19:28

Jeho čas zajetý v dopoledním tréninku byl skoro o vteřinu rychlejší než v kvalifikaci.Dopoledne 1'40.347, v kvaldě 1'41.147.To přeci není samo sebou.To mi nikdo nevymluví že se nehrabou v nastavení bajku bez dohody s Lukinem.Sice je to v kvaldě složitější ale kdo viděl dopolední trénink tak na trati bylo taky hezky plno a přesto dal čas kterej by mu do kvaldy stačil na dvacátý místo.
A nemyslím si že se Lukin vymlouvá.Skoro půl sezony o atmosféře v týmu vubec nemluvil,byl loajální.A pokud by nebyla pravda to co říká do médií tak věřím že Matteoni už by se dávno ozval nebo jezde rovnou vyhodil.Stejně jak vyrazili Pasiniho když si pustil pusu na špacír.Jenomže Matteoni potřebuje Lukiho prachy pro svého oblíbence kterého má v malorážkách tak proto je zticha.

stále dobrý Schumi
4. září • 21:39

Passini si pustil nejen pusu na špacír,ale hlavně mu došky finance.A z Peškových peněz,nejde do malorážek ani koruna.To prostě není možné.To není jako když dá babička děťátkům dvě stovky na kolotoč.Tady se vše vyúčtovává.Jistě,..šlo by to,ale to by musel Pešek souhlasit.Pak se dají dělat věci.A nikdy neporovnávejte časy z volných tréninků,s časy v kvaldě.Ve volných se zkouší a zkouší,skládají se převody,..jsou i jiné podmínky na trati,..tím nechci říct,že motorku u Matteoni nastavit dokáží.Když jsem poslouchal Čiháka, jak změní deset věcí najednou,..to prostě nemůže fungovat,protože pak neví,čemu zlepšení nebo zhoršení přisoudit a co je správné,ponechat.

SoulTrain
4. září • 19:40

Pod to se podepisuju;-)

stále dobrý Schumi
4. září • 19:00

Leze na mě chřipka,hlavu jak banán,ale už tu zase sedím,páč mi to nedá.Všichni,kteří jsou na roštu této třídy, jsou top piloti.Někteří z nich, jsou ale mimořádní.Peškovi seděla malorážka nebo dvoutakt,chceš-li.Tady mu to nejde a jeho osobní trenér,mu těžko pomůže,když má míň zkušeností,než Pešek v prvním roce závodění v MS.Možná to v Matteoni opravdu nefunguje,..ale,že by si tam kdekdo hrál s bajkem a nedali na jezdcovy požadavky,to je zase moc podivný.Já Peška znám a vím,že pokud se mu kdy nedařilo,hledalo se vše možné,co bylo po ruce.Ale o to nejde.Kdyby vše bylo jak dřív a on by mohl jezdit v malorážkách třeba ještě v pětatřiceti, jel by dobře.Ta třída mu vyhovovala.Standa Malina,kdysi taky letěl ve 125-kách a ve dvěpade,už to nebyl on.

odstraneno jannyk F1
4. září • 16:47

Pokud jste někdo koukali na NovuSport a byly tam nějaké informace o Abájovi a jeho zdraví, můžete se podělit? Slečna ve španělské tv měla celkem obsažné povídání, ale copak umím španělsky? :-(

Etien F1
4. září • 18:39

V neděli nepojede.

odstraneno jannyk F1
4. září • 20:03

děkuji :-(

stále dobrý Schumi
4. září • 19:03

To je pravda,říkali to po kvaldě v telce.Škoda:-( Na to,že neměli k dispozici skoro žádná data,neodjel skoro nic,tak zase tak špatně nejel.Ale zdraví především !

The_DoctoR
4. září • 16:42

Pešek, bože, ten tam fakt dělá ostudu každym závodem! Jsem sice vlastenec, ale jeho začínám nemuset a už se modlim, aby tu třídu opustil, protože tam zabírá místo mladším jezdcům...

dylon1
4. září • 17:21

http://www.motogpsports.cz/zmena-funkcniho-nastaveni-prisla-pekne-draho-17608 Tady je ten článek

Patrik Porač (patstreet)
4. září • 17:27

TAK TO MI HLAVA NEBERE...:-O:-@

dylon1
4. září • 17:16

Nechápu jak to můžete napsat. Kdybyste ho poslouchali, co říkal při GP brna, asi byste to nepsali. Říkal, že ten tým je k ničemu, že jeho rozhodnutí a to co cítí na trati je nezajímá a nastavují si motorku, jak chtějí a podle toho, co myslí že je v tu chvíli dobrý. Sám řekl, že chce opustit tenhle tým a zkusit najít jiný, že se s tímhle nesetkal ještě, aby nedali na jezdce.

thrash F1
4. září • 21:50

nemyslím si že je mizerný jezdec, ale je třeba si přiznat že ve dvackách zazářil až když dost čelních jezdců tuhle skupinu opustilo. A dalším faktem je že s Číhou toho před a po každém závodě víc namluví než najezdí.

The_DoctoR
4. září • 18:08

ale to říká furt už asi 5 let! Že je jeho motorka k ničemu, že jeho tým pro něj nic nedělá, že má smůlu, že kdyby....blabla. Prostě se musí smířít s faktem, že je k ničemu jezdec a nemá na to...

SoulTrain
4. září • 19:14

5let?:-Dto si ze mě asi děláš prdel ne?A co rok 07?Nato už jsi jako "správný" čech zapoměl,vid?Když se jezdci daří,tak k***va to všichni fandí a strašně podporujou,ale jakmile se mu nevede,tak pryč sním,vid?Měl by ses probrat,šašku

dylon1
5. září • 9:58

Souhlas. Navíc by mě zajímalo, proč třeba nenadává na Karla. Ten jezdí taky dlouho a nedokázal ani to, co Lukáš. Nic proti Karlovi.

dylon1
4. září • 18:34

Myslím si že je dobrý jezdec, ale každý máme svůj názor, takže to nemá cenu řešit.

Tomen90
4. září • 16:50

ano más pravdu pesek jezdí jen na penize a přeju aby opustil tridu moto2 a jit zpatky do 125 a pak moto3 !!

Doporučujeme

Články odjinud