Závodníkům Ducati se podařily starty, Rossi přišel o čtvrté místo až v závěru

5 komentářů

Anamori
2. května • 20:18

byl to solidní závod...škoda jen, že se Nickymu nepodařilo udržet alespon ta 7th pozice...:-) jinak celkem spokojenost...ale ještě ladit hoši...:-)

stále dobrý Schumi
1. května • 22:25

Pánové,..Valentino už toho dosáhl tolik,že skoro nemůže víc.Snad jen celkově tu desítku.Vyhrál na půllitru,vyhrál na litru bez trakce,vyhrál na současných osmistovkách,má za sebou plno soubojů na krev s rafany,co ho chtěli dostat do kolen,..má za sebou tolik,že už nemusí nikomu a ani sobě,nic dokazovat.Možná,že někdo už by to zabalil a užíval slávy.Jenže Valeho to prostě baví a hledá další limity,které by rád překonal.Tak se nedivte,že uzná a pochválí soupeře,..že se bude radovat i z první čtyřky v cíli na motorce,kterou zkrotit není tak snadný.Právě tímhle přístupem a radostí ze závodění,to prostě dokáže.Casey má jeden titul a druhý mu pomalu mizí před očima.Dani jede ve velkém stylu a Jorge nevypadá,že by se sesypal z nějakých předsezónních časů v testech,podle kterých měl Casey vyhrávat závod,od závodu.A protože je psychicky labilnější,dělá to,co dělá v domnění,že to lidi vidí tak, jak on řekne.Jenže,..to je právě to,že lidi to vidí jinak,krom jeho skalních.Nějaké bla,bla,že v r.2007 vyhrál na Dukně,..jenže to byla jiná Ducna a jiná Yamaha,než teď.A loni? Loni skončil až na bramboře a to Vale dá taky.To je to,co ho žere.Nikdo ho nechválí tak, jak by si přál.Tečka;-)

rumovniknarumu
1. května • 22:32

naprostej souhlas :-D

matty.sw
1. května • 20:40

nebudu to extra roebírat, jde jen o to že pochválí soupeře co ho předjel a těší se na další závod a testy... STONERE vem si z toho příklad a chytni se za RYPÁK ty CHLOCHANE z CHAUSTRÁLIE!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

RadeCzech
1. května • 21:28

Kdyby jste viděli interview po závodu se Stonerem, Rossim a Simoncellim, tak oba italové s klidným hlasem promluví o závodě naprosto vyrovnaně. Simoncelli se neustále usmívá a říká že se nic nestalo, že ho bolí trochu záda a krk, ale že nic. Rossi řekne, že na víc než na 4. místo momentálně na Ducati nemá, ale že pracují a těší se na další závody. Stoner si postěžuje na Simoncelliho, pak že ho bolej záda a pak že mu ujeli ti dva vepředu! To je tak strašně nefér, oni na něj nepočkali :)

Doporučujeme

Články odjinud